Rezultati 19. kroga MČL Golgeter
Žalec že slavi naslov, prva zmaga Vojnika


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Dva kroga pred koncem je padla odločitev o prvaku. To je postal Žalec, ki je na gostovanju v Kozjem gladko premagal domačine in se veselil še 13. zmage v prvenstvu. Žalčani imajo tako pred zadnjima dvema krogoma 10 točk prednosti pred najbližjimi zasledovalci. Iz gostovanja v Kozjem so potrebovali le točko, zabeležili pa so prepričljivo zmago z 0:5. Skozi vseh 90 minut so bili boljši nasprotnik in že ob polčasu z zadetkoma Lesjaka in Kramariča vodili z 0:2. Z istim tempom so nadaljevali tudi v 2. polčasu, k že obstoječemu vodstvu pa dodali še tri zadetke, pod katere so se podpisali Kramarič, Prislan in Vergilas.
Za presenečenje kroga pa je poskrbel Vojnik, ki je v domačem srečanju prišel do prve zmage v prvenstvu. Po polčasu brez zadetkov se je srečanje razpletlo v nadaljevanju, ko so tudi padli vsi zadetki. Domači so povedli v 51. minuti, ko je Pangerl uspešno realiziral 11-metrovko, minimalno vodstvo pa povišali v 80., ko je za 2:0 zadel Wahibi. Goste iz Ljubnega je v igro v 86. minuti vrnil Breznik, ki je zmanjšal zaostanek na 2:1, končna odločitev pa je padla v 90. minuti, ko je zmago Vojnika s 3:1 potrdil Lončarevič.
Srečanje v Mozirju kjer je gostovalo Šmarje, se je končalo brez zmagovalca, vsaki do ekip pa je pripadel po polčas. Prvi je pripadel gostom, ki so povedli po avtogolu Zamernika, drugi pa domačim, ki so uspeli izenačiti v 86. minuti z zadetkom Brinjovca.
Zapisniki 19. kroga MČL Golgeter