Share
Rezultati 18. kroga MČL Golgeter<br>Zreče zaključile sezono s samimi zmagami

Rezultati 18. kroga MČL Golgeter
Zreče zaključile sezono s samimi zmagami

MČL Golgeter za sezono 2016/17 je zaključena. Več kot zasluženo je naslov prvaka osvojila ekipa NK Zreče, ki je bila skozi celotno sezono vsaj za razred boljša od vseh tekmecev, ki so jim stali nasproti.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

MČL Golgeter za sezono 2016/17 je zaključena. Več kot zasluženo je naslov prvaka osvojila ekipa NK Zreče, ki je bila skozi celotno sezono vsaj za razred boljša od vseh tekmecev, ki so jim stali nasproti. Končati sezono s samimi zmagami in z gol razliko 53:4, je mejnik, ki ga bo težko preseči.
Zrečanom je za konec nasproti stala ekipa Kovinarja iz Štor, ki ni imela prav nobenih možnosti, da bi pokvarila domače slavje. Domači so pričakovano slavili s »pravljičnih« 7:0 ter na koncu zasluženo prejeli medalje in pokal za naslov najboljšega.
Žalec je na gostovanju v Vojniku domačo ekipo odpravil s petico. Gostje so bili enostavno kvalitetnejši, zato rezultat na koncu ni izostal. Vso delo so Žalčani opravili v 1. polčasu, ko so dosegli vseh 5 zadetkov.
V zadnjem srečanju sta se Mozirje in Šoštanj razšla z remijem 3:3. Bližje zmagi so bili domači, ki so 3x vodili, a je Šoštanj na krilih kapetana Agiča vsakokrat uspel izenačiti in na koncu iztržiti točko.
Zapisniki 18. kroga MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php