Share
Rezultati 18. kroga MČL Golgeter<br>Zreče zaključile sezono s samimi zmagami

Rezultati 18. kroga MČL Golgeter
Zreče zaključile sezono s samimi zmagami

MČL Golgeter za sezono 2016/17 je zaključena. Več kot zasluženo je naslov prvaka osvojila ekipa NK Zreče, ki je bila skozi celotno sezono vsaj za razred boljša od vseh tekmecev, ki so jim stali nasproti.

Deli vsebino
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

MČL Golgeter za sezono 2016/17 je zaključena. Več kot zasluženo je naslov prvaka osvojila ekipa NK Zreče, ki je bila skozi celotno sezono vsaj za razred boljša od vseh tekmecev, ki so jim stali nasproti. Končati sezono s samimi zmagami in z gol razliko 53:4, je mejnik, ki ga bo težko preseči.
Zrečanom je za konec nasproti stala ekipa Kovinarja iz Štor, ki ni imela prav nobenih možnosti, da bi pokvarila domače slavje. Domači so pričakovano slavili s »pravljičnih« 7:0 ter na koncu zasluženo prejeli medalje in pokal za naslov najboljšega.
Žalec je na gostovanju v Vojniku domačo ekipo odpravil s petico. Gostje so bili enostavno kvalitetnejši, zato rezultat na koncu ni izostal. Vso delo so Žalčani opravili v 1. polčasu, ko so dosegli vseh 5 zadetkov.
V zadnjem srečanju sta se Mozirje in Šoštanj razšla z remijem 3:3. Bližje zmagi so bili domači, ki so 3x vodili, a je Šoštanj na krilih kapetana Agiča vsakokrat uspel izenačiti in na koncu iztržiti točko.
Zapisniki 18. kroga MČL Golgeter

Match Score
27. 5. 2017 17:00 N/A
Zreče Kovinar Štore

7 - 0

27. 5. 2017 17:00 N/A
NK Vojnik NK Žalec

0 - 5

27. 5. 2017 17:00 N/A
ND Mozirje NK Šoštanj

3 - 3

Could not load template standings-extend.php

Deli vsebino
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Napiši komentar