Rezultati 18. kroga MČL Golgeter
V infarktnem zaključku zmaga Šmarja nad Kozjim


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Derbi kroga v Šmarju med domačo ekipo in gosti iz Kozja, je upravičil ta naziv. Napovedali smo, da je najverjetnejša delitev točk in nismo bili daleč od tega, saj je bilo vse do 82. minute še začetnih 0:0. V omenjeni minuti pa so domači z zadetkom Čakša prešli v vodstvo. Kozjanom se je po zaostanku razumljivo mudilo izenačiti, vse sile so usmerili v napad in bili za trud poplačani v 91. minuti, ko je zadel Šket. Sledil je dolg sodniški podaljšek, ki je najprej prinesel izključitev Štusa v 98. minuti. Vse je kazalo na delitev točk, a sledil je infarktni zaključek, v katerem so domači preko izkušenega Firšta še enkrat prešli v vodstvo, ki je v 102. minuti zadel za končnih 2:1.
Vodilni Žalec je po pričakovani zmagi v Vojniku še korak bližje k osvojitvi naslova, ki ga lahko potrdi že v naslednjem krogu. V 1. polčasu so se Žalčani še nekoliko mučili z domačini, v nadaljevanju, ko pa so jim pošle moči, pa so jim dodobra napolnili mrežo. Za končnih 0:6 so zadeli Dobrajc, Akamba, Godnik, 2x Denac, enkrat pa je lastno mrežo zatresel Volf.
Šoštanj je v Ljubnem unovčil nekoliko boljšo formo in brez vsakršnih težav premagal domačo ekipo. Glavnino dela so opravili v 1. polčasu, ko so povedli z zadetkoma Agića in Špacapana. Zmago z 0:3 je v nadaljevanju potrdil Skledar.
Zapisniki 18. kroga MČL Golgeter