Rezultati 18. kroga MČL Golgeter
Brežice slavijo naslov prvaka

Brežice so postale prvak MČL Golgeter za sezono 2014/15. V odločilnem srečanju so na gostovanju v Rogaški porazili domačo ekipo z 1:3.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Brežice so postale prvak MČL Golgeter za sezono 2014/15. V odločilnem srečanju so na gostovanju v Rogaški porazili domačo ekipo z 1:3. Ničesar niso želeli prepustili naključju, zato so od prve minute krenili na polno. To se jim je obrestovalo v 17. minuti, ko je za vodstvo zadel Kržan. Do konca polčasa so domači vzpostavili ravnotežje, Brežičani pa zadržali minimalno prednost. Srečanje se je dokončno odločilo na začetku 2. polčasa, ko je Gatarič z dvema zadetkoma brežiško ekipo popeljal do vodstva z 0:3. Takrat je že postalo jasno, da je prvak znan. V 61. minuti so domači zaostanek znižali, ko je lastno mrežo zadel Zofič. V preostale pol ure so Brežičani brez večjih težav uspeli pripeljati srečanje h koncu in se veseliti naslova prvaka. Sedaj naj bi jih čakale kvalifikacije za uvrstitev v 3. SNL-sever, v katerih bi se pomerili z 2.-uvrščeno ekipo mariborske Večer lige in 2.-uvrščeno ekipo ptujske Super lige, a vse več je govoric, da temu ne bo tako. Več bo znanega, ko se konča tekmovanje v 3. ligi.
Zrečani so v 2. polčasu uspeli zlomiti odpor Žalca in na koncu zmagati 3:0. Kljub temu pa ima zmaga grenak priokus, saj so ob le dveh porazih v celotni sezoni končali na 2. mestu.
Mozirje je z odličnim 2. polčasom uspelo premagati domači Šoštanj. Ta je v 46. minuti že vodil s 3:1, nato pa so gostje s 4-imi zadetki zrežirali preobrat, ter na koncu zmagali s 3:5. Pri Mozirjanih je bil izredno razpoložen Breznik, ki je dosegel hat-trick.
Štorovčani so na domači Lipi brez vsakršnih težav odpravili Kozje in jim dodobra napolnili mrežo. Že ob polčasu je bilo 4:0, na koncu pa se je rezultat ustavil pri 7:1. Za domače je kar 4 zadetke dosegel Klinar.
V derbiju začelja je Vojnik pričakovano slavil proti Vranskemu s 5:2. Po polčasu, ki se je končal z 1:1, so domači v nadaljevanju dodali plin in do konca srečanja uspeli zlomiti odpor Vranskega, ki je sezono končal brez ene same osvojene točke.
Zapisniki 18. kroga MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php