Share
Rezultati 17. kroga MČL Golgeter<br>Žalec boljši od Mozirja, remi v Štorah

Rezultati 17. kroga MČL Golgeter
Žalec boljši od Mozirja, remi v Štorah

Žalec je v domačem srečanju, kjer se je potegoval za 4. mesto, uspel premagati goste iz Mozirja in jih na lestvici prehiteti za točko.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Žalec je v domačem srečanju, kjer se je potegoval za 4. mesto, uspel premagati goste iz Mozirja in jih na lestvici prehiteti za točko. Mož odločitve v 1. polčasu je bil Dobrajc, ki je najprej v 18. minuti žalsko ekipo povedel v vodstvo, le 4 minute kasneje pa je vodstvo povišal na 2:0. Gostje so rezultatski priključek ujeli v 33. minuti, ko je Kunej zadel za rezultat ob polčasu. V nadaljevanju se je rezultat dolgo časa lomil, vseh dvomov o zmagovalcu pa je bilo konec v 84. minuti, ko je Ramšak zadel za končnih 3:1.
Kovinar iz Štor in Vojnik sta zadržala poziciji, ki sta jih držala pred srečanjem. Ekipi sta se razšli z remijem 2:2, ki je na prikazano tudi najbolj pravičen. Že ob polčasu je bilo 1:1, povedli pa so domači preko Krofliča, čigar zadetek je izničil Šljivar. Za razliko od 1. polčasa pa so v drugem povedli gostje, ko je zadetek v 63. minuti dosegel Majer. A vodstvo Vojnika je veljalo samo 7 minut, ko je za končnih 2:2 zadel Fazliu.
Kozje in Zreče sta tekmo 17. kroga odigrala že 29. aprila in v kateri so prvaki slavili z 1:5.
Zapisniki 17. kroga MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php