Rezultati 17. kroga MČL Golgeter
Kozje naredilo veliko uslugo Žalcu


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Naše napovedi za 17. krog so se izkazale za pravilne. Od tega kroga ima največ Žalec, ki je s porazom Mozirja v Kozjem, povečal prednost na 1. mestu. A najprej so Žalčani opravili svoje delo na gostovanju v Šoštanju, kjer so z odlično igro v 2. polčasu premagali domače. Po prvih 45-ih minutah je bil rezultat še 0:0, v nadaljevanju pa so gostje dodali plin in stvari postavili na svoje mesto, ter vknjižili novo zmago. Za 11. žalsko zmago so zadeli Džumhur, Lesjak in Prislan.
Mozirje si na gostovanju v Kozjem ni smelo privoščiti poraza, a ta je bil neizogiben. Prvi polčas so sicer pričeli bolje in povedli v 26. minuti, ko je za vodstvo zadel Brinjovc. A domači so še pred koncem polčasa uspeli vzpostaviti ravnotežje in preko Lojena v 39. minuti izenačiti. V nadaljevanju pa so bili domači za razred boljši nasprotnik. Prevladovali so v vseh elementih igre in s še dvema zadetkoma Lojena in enim Uršiča odločili zmagovalca. S to zmago so se Mozirju približali na vsega točka, ob tem pa imajo še tekmo manj. Na drugi strani so Mozirjani s tem porazom zapravili skoraj vse možnosti, da bi še lahko naprej konkurirali za naslov.
Obračun med Vojnikom in Šmarjem je po pričakovanju pripadel gostom, ki so slavili z visokih 0:8. Domači so bili popolnoma nemočni, gostje pa so pridno polnili njihovo mrežo in povsem brez težav vpisali novo zmago.
Zapisniki 17. kroga MČL Golgeter