Share
Rezultati 17. kroga MČL Golgeter<br>O 2. mestu bo odločal prav zadnji krog

Rezultati 17. kroga MČL Golgeter
O 2. mestu bo odločal prav zadnji krog

V derbiju kroga je Mozirje uspelo premagati prvaka, osvojiti 3 točke, tako da bo o končnem 2. mestu odločal medsebojni obračun med Žalcem in Mozirjem.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Žalec je na gostovanju v Kozjem pričakovano slavil in osvojil nove 3 točke. Žalčani so do zmage prišli po zaslugi odličnega 2. polčasa, ko so tudi padli vsi trije zadetki. Mrežo Kozja je načel Alijagić, nadaljeval Kozmelj, zaključil pa Susuri.
V derbiju kroga je Mozirje uspelo premagati prvaka, osvojiti 3 točke, tako da bo o končnem 2. mestu odločal medsebojni obračun med Žalcem in Mozirjem. Mozirjani so srečanje proti prvaku pričeli odlično, ko je že v 6. minuti 11-metrovko realiziral Šmigoc, kar je tudi bil edini zadetek v prvih 45-ih minutah. V drugi del igre pa so bolje vstopili gostje, ki so preko Agića v 66. minuti izenačili na 1:1. Domači so se zavedali pomena zmage, zato so vse sile usmerili v napad, kar se jim je bogato obrestovalo, saj je Purnat dosegel dva zadetka in Mozirje je slavilo s 3:1.