Share
Rezultati 16. kroga MČL Golgeter<br>Zreče gladko premagale Šentjur

Rezultati 16. kroga MČL Golgeter
Zreče gladko premagale Šentjur

Prvaki so gladko in suvereno opravili z gosti in še enkrat več dokazali, da so v tej sezoni od vseh ekip vsaj za razred boljši nasprotnik.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Pred nedeljskim derbijem Zreč in Šentjurja, so bila v soboto odigrana 3 srečanja 16. kroga MČL Golgeter.
Vojnik je v domačem srečanju gostil Kozje in tekmeca sta se razšla z remijem 2:2. Domači so bili bližje zmagi, saj so dvakrat vodili. Prvič že v 2. minuti, ko je hiter zadetek dosegel Kovač. Gostje so še pred iztekom polčasa uspeli izenačiti z zadetkom Somunčića. Tudi v nadaljevanje so bolje vstopili domači in podjetnejšo igro kronali z drugim zadetkom Kovača, ki je domače možno približal drugi zmagi v prvenstvu. A da so domači ostali brez nje, je v 90. minuti še enkrat poskrbel Somunčić, ki je zadel za končnih 2:2.
Z identičnim rezultatom se je končalo srečanje v Šoštanju. Tudi tu so bili domači bližje zmagi, dvakrat vodili, a se na koncu morali zadovoljiti s točko. Šoštanj je povedel že v 3. minuti z zadetkom kapetana Agiča. Ta rezultat je obveljal vse do 67. minute, ko je rezultat izenačil Džumhur. 6 minut kasneje so domači znova povedli, ko je Agič uspešno realiziral 11-metrovko. Žalčani so v preostalih minutah vložili precej energije v izenačenje in za to bili poplačani v 88. minuti, ko je za delitev točk zadel Dobrajc.
Mozirje je vknjižilo res visoko zmago nad Kovinarjem iz Štor, saj so ga premagali s kar 9:0. Po 1. polčasu še ni bilo slutiti takšne katastrofe, saj so domači vodili z »le« 2:0. V nadaljevanju pa »razpad sistema« pri gostih, ki so prejeli kar 7 zadetkov.
Nedelja nam je tako prinesla težko pričakovani derbi Zreč in Šentjurja, ki pa je bil derbi le na papirju. Prvaki so namreč gladko in suvereno opravili z gosti in še enkrat več dokazali, da so v tej sezoni od vseh ekip vsaj za razred boljši nasprotnik. Prvih 45 minut so dobili z minimalnih 1:0, zadetek pa je v 18. minuti dosegel Hren. V 2. polčasu so Zrečani še bolj pritisnili na šentjurska vrata, zadeli še 3x in slavili s prepričljivih 4:0 ter v 13. srečanju zabeležili še 13. zmago.
Zapisniki 16. kroga MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php