Rezultati 16. kroga MČL Golgeter
Tesna zmaga Mozirja proti Vojniku


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

16. krog MČL Golgeter nam ni ponudil z nobenim presenečenjem, pričakovali smo le konkretnejši odpor Šoštanja na gostovanju v Šmarju pri Jelšah, a so domači delo opravili brez večjih težav in slavili s 5:2. Glavnino dela so opravili v 1. polčasu, ki so ga dobili z zadetki Čonča, Jančiča in Mikše. Tudi v nadaljevanje so bolj odločno krenili domači, ki so vodstvo preko Firšta in Čakša povišali na visokih 5:0 in tako dokončno odločili zmagovalca. Gostje so se prebudili v zadnjih 15-ih minutah, ko so z zadetkoma Špacapana in Agiča samo omilili poraz.
Mozirjani so imeli nepričakovano veliko dela, da so odpravili zadnjeuvrščeni Vojnik. Sicer so zmagali, a ta zmaga je zelo neprepričljiva za moštvo, ki se bori za naslov. Domači so povedli v 15. minuti z zadetkom Šmigoca in v nadaljevanju se je pričakoval še kak zadetek, s katero bi potrdili zmago, tako pa so do zadnjega sodnikovega žvižga trepetali za tri točke.
Vodilni Žalec je svoje delo proti Ljubnemu oddelal z odliko in na koncu slavil z visokih 4:0. Po prvih 45-ih minutah tako visoka zmaga še ni bila na vidiku, saj so domači z zadetkom Lesjak vodili z le 1:0. V drugih 45 minut so vstopili še agresivnejše in že takoj na začetku znova preko Lesjaka povedli z 2:0. Le 3 minute zatem je Prislan iz 11-metrovke povišal na 3:0, nato pa vajo ponovil še v 79. minuti in zapečatil usodo Ljubnega.
Zapisniki 16. kroga MČL Golgeter