Share
Rezultati 15. kroga MČL Golgeter<br>Žalec z zmago znova na 2. mesto

Rezultati 15. kroga MČL Golgeter
Žalec z zmago znova na 2. mesto

V derbiju kroga je Žalec slavil na gostovanju v Mozirju in z novimi tremi točkami znova zavzel 2. mesto, iz katerega je izpodrinil prav tokratne gostitelje.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

V derbiju kroga je Žalec slavil na gostovanju v Mozirju in z novimi tremi točkami znova zavzel 2. mesto, iz katerega je izpodrinil prav tokratne gostitelje. Gostje so bili skozi celotno srečanje agilnejše in vseskozi v prednosti. Žalčani so povedli v 9. minuti preko Vergilasa, gostje pa so to prednost izničili v 30. minuti z zadetkom Kuneja. Gostje so znova povedli na začetku 2. polčasa, ko je Susuri dosegel svoj 1. zadetek na srečanju. Vnovično prednost gostov so domači izničili v 66. minuti preko Hermana, le dve minuti zatem pa je s svojim drugim zadetkom Susuri Žalčanom priigral izjemno pomembne tri točke.
Vodilno Šmartno je pričakovano slavilo v Kozjem, a ne tako prepričljivo kot so si obetali. Po zadetek na polčas sta bila dovolj za nove tri točke, ki sta jih priigrala Agić in Trop.