Rezultati 15. kroga MČL Golgeter
Le remi Mozirja v Šoštanju, poraz Šmarja v Ljubnem


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Edini, ki so v tem krogu upravičili vlogo favorita, so nogometaši Kozjega, ki so v Vojniku pričakovano slavili. Ob polčasu se še ni dalo slutiti, da bo na koncu tako velika razlika, saj so vodili z »le« 0:2. V nadaljevanju so domačinom pošle moči, kar so Kozjani izkoristili in s 5-imi zadetki dodobra napolnili njihovo mrežo. Domačinom je uspel zgolj častni zadetek, ki je le deloma omilil visok poraz.
Mozirje je na gostovanju v Šoštanju z remijem zapravilo dve veliki točki v boju za naslov, vsaki od ekip pa je pripadel po polčas. Prvi je pripadel Mozirjanom, ki so na odmor odšli s prednostjo zadetka, ki ga je v 40. minuti dosegel Zamernik. Ti so vodstvo držali vse do 88. minute, ob tem imeli dva igralca več, saj sta bila pri domačih v 84. minuti izključena Roškar in Smajlovič, a kljub temu prejeli zadetek in se morali zadovoljiti z le točko. Remi je Šoštanju priigral Agič.
Točke je na gostovanju v Ljubnem pričakovalo tudi Šmarje, a na koncu ostalo praznih rok. Kazalo je dobro, saj so povedli v 49. minuti z zadetkom Jančiča in od 57. igrali z igralcem več, ko je bil pri domačih izključen Blaževič. Domači so se v igro vrnili le 4 minute po izključitvi, ko je izenačil Detmar. Začutili so, da se v tem srečanju da iztržiti še kaj več, vse sile usmerili v napad, za kar so bili poplačani v sodnikovem podaljšku, ko je za zmago z 2:1 zadel Slatinšek.
Zapisniki 15. kroga MČL Golgeter