Rezultati 14. kroga MČL Golgeter
Brežicam derbi kroga

Brežice so z zmago nad Žalcem naredile velik korak k osvojitvi naslova.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Srečanje v Brežicah, kjer so gostili Žalec, je popolnoma upravičilo naziv derbi kroga. Domači sicer srečanja niso pričeli najbolje, saj so že v 17. minuti ostali brez izključenega Puškariča. Gostje so imeli pobudo, a prednosti igralca več niso znali unovčiti. V nadaljevanju so tudi Žalčani ostali brez izključenega Brgleza, ki je prejel drugi rumeni karton, in moči so bile izenačene. Domači so nekoliko lažje zadihali in le dve minuti kasneje je za veliko vodstvo zadel Gatarič. Na koncu se je izkazalo, da je to bil zadetek, ki je Brežicam prinesel zmago, s katero so naredili velik korak k osvojitvi naslova.
Šoštanj se je z zmago nad Kovinarjem iz Štor odkupil za poraz v Kozjem. Po izenačenem polčasu, ki se je končal z 2:2, so domači v drugem dodali plin, 4x premagali gostujočega vratarja Jagra in se na koncu veselili zmage s 6:2. V domačih vrstah je bil izjemno razpoložen Agič, ki je dosegel kar 5 zadetkov.
Zrečani so na gostovanju v Vojniku prišli do pričakovane zmage. V vsakem polčasu je po zadetek dosegel Boček, za končnih 0:2. Kljub temu pa zmaga nima tiste prave teže, saj na lestvici še vedno zaostajajo za vodilnimi Brežicami za dve točki.
Rogaška je v domačem srečanju proti Mozirju iztržila remi, čeprav je bila že skoraj v izgubljenem položaju. Srečanje so sicer pričeli odlično in že v 3. minuti preko Vtiča povedli. Gostje so se po uvodnem šoku hitro pobrali in v 16. minuti izenačili na 1:1, kar je tudi bil rezultat ob polčasu. Težave Rogaške so se pričele v 60. minuti, ko so ostali brez izključenega Grošiča, gostje pa so le 4 minute kasneje povedli z 1:2. Zdelo se je, da je poraz pred vrati, a so nekako uspeli strniti svoje vrste in v 78. minuti priti do izenačenja ter končne delitve točk.
Kozjani so na gostovanju na Vranskem zabeležili še drugo zaporedno zmago. Domača ekipa je po prvem polčasu zaostajala samo za zadetek, v nadaljevanju pa so nekako pričakovano padli in Kozjani so jim napolnili mrežo.
Zapisniki 14. kroga MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php