Rezultati 11. kroga MČL Golgeter
Strelci izjemno razpoloženi

Prava goliada v Zrečah, kjer se je domače moštvo dodobra zneslo nad Vranskim in jih porazilo z neverjetnih 15:1.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Žalec je v drugem zaporednem domačem srečanju prišel do prve zmage v nadaljevanju prvenstva, saj je s 4:2 premagal Šoštanj. Domači so bili skozi vseh 90 minut boljši nasprotnik, čeprav je bilo ob polčasu le 1:0. V nadaljevanju so gostje sicer uspeli izenačiti, a so domači odgovorili z dvema zadetkoma, povedli s 3:1 in srečanje je bilo praktično odločeno. V samem zaključku so še oboji dosegli po zadetek, ki pa nista več ničesar spremenila.
V Mozirju smo pričakovali precej bolj izenačeno srečanje, a so bili domačini vsaj za razred boljši nasprotnik od Kozjega, ki je na koncu moralo priznati premoč z visokih 7:1.
Prava goliada v Zrečah, kjer se je domače moštvo dodobra zneslo nad Vranskim in jih porazilo z neverjetnih 15:1. Kaj pametnega je težko napisati, saj je rezultat sam zase dovolj zgovoren. Pri domačih sta strelske vaje imela Boček in Brdnik, ki sta oba dosegla po 6 zadetkov.
Tudi v Štorah smo pričakovali precej bolj izenačeno tekmo, a je bila gostujoča ekipa Brežic prevelik zalogaj. Ta je že v prvih 45-ih minutah postavila stvari na svoje mesto, ko je dosegla 4 zadetke. Nadaljevanje je bilo še samo stvar rutine, zmago pa so potrdili še z enim zadetkom.
Rogaška je na gostovanju v Vojniku uspela premagati domačo ekipo in vknjižiti prvi komplet treh točk v nadaljevanju prvenstva. Gostje so bili od samega začetka boljši nasprotnik, ki je dal jasno vedeti kaj je njegov cilj. Minimalno vodstvo ob polčasu, so v nadaljevanju z dobro igro nadgradili še z dvema zadetkoma in tako Vojniku pobegnili za tri točke.
Zapisniki 11. kroga MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php