Rezultati 11. kroga MČL Golgeter
Na 1. mestu bo prezimil Žalec, Kozje jesenski del zaključilo brez poraza

Z odigranim 11. krogom se za letos poslavlja MČL Golgeter. Na vrhu lestvice bo prezimil Žalec, ki je v domače srečanju pričakovano premagal Vojnik.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Z odigranim 11. krogom se za letos poslavlja MČL Golgeter. Na vrhu lestvice bo prezimil Žalec, ki je v domače srečanju pričakovano premagal Vojnik. Pričakovala se je izdatnejša zmaga, a tudi 2:0 je bilo dovolj za nove tri točke. Domači so do zmage prišli v drugem polčasu, ko je najprej v 59. minuti zadel Agić, zmago pa je v 73. potrdil Godnik.
Le točko za Žalcem zaostaja Kozje, ki je z remijem proti Šmarju jesenski del tekmovanja zaključilo brez enega samega poraza. Tudi na tem srečanju se je vse pomembno zgodilo v drugih 45-ih minutah. Povedli so gostje v 51. minuti z zadetkom Čakša, to minimalno prednost pa je v 67. minuti izničil Šket.
Še dodatno točko zaostaja Mozirje, ki je v domačem srečanju povsem nadigralo Šentjur in jih premagalo s kar 6:1. Ob polčasu še ni bilo slutiti takšnega razpleta, saj sta ekipi na odmor odšli pri 1:1. Za domače je zadel Danijel, za goste pa Zorič. V nadaljevanju pa so domači zagospodarili, prevzeli vajeti igre v svoje roke in s petimi zadetki napolnili mrežo gostov. Ključni trenutek tekme se je verjeno zgodil v 49. minuti, ko so Šentjurčani ostali brez izključenega Diacija in tu je srečanje odšlo v povsem drugo smer.
Šoštanj je v domačem srečanju premagal Ljubno in povišal prednost iz točke na 4. Domači so vse do 58. minute z zadetki Skledarja, Begiča, Ibrahimoviča in Šmona, že vodili s 4:0. Kot se je izkazalo v nadaljevanju, pa so do konca trepetali za zmago. Gostje so se prebudili in po avtogolu Mahmutoviča ter zadetkih Nerata in Suhovršnika, zaostanek zmanjšali na 4:3. V zadnjih 10-ih minutah so lovili izenačenje, a jim je za to zmanjkalo moči, sreče in pa časa.
Zapisniki 11. kroga MČL Golgeter