Rezultati 11. kroga 2. SNL
Dob zmagal v Kidričevem

Dob je trenutno ob Krškem najbolj vroča ekipa in lahko se že veselimo naslednjega kroga, ko se bosta ti ekipi srečali v Dobu.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Vodilno Krško je po rezultatu suvereno odpravilo zadnjeuvrščeno Šmartno. So pa gostje vodili in bili boljši ves prvi polčas. Domači so v drugem delu zaigrali bolje in tudi preobrnili rezultat, veliko pa jim je pomagalo slabo sojenje, saj je bilo kar nekaj spornih situacij dosojenih v njihovo korist, vključno z enajstmetrovko v zadnji minuti prvega polčasa.
Po ratingu sodeč bi tudi Triglav moral odpraviti domačo Dravinjo brez težav. A Dravinja je bila bližje zmagi, saj so zastreljali enajstmetrovko in kljub izključenemu igralcu v nadaljevanju uspeli ostati neporaženi.
Šenčur je doma klonil proti Veržeju in tudi na tej tekmi so domačini bili zelo nezadovoljni s sojenjem, saj so gostje imeli kar dve enajstmetrovki. Bi pa domačini lahko tudi preobrnili rezultat, a jih je neučinkovitost pokopala.
Tolmin je v primorskem derbiju brez problemov odpihnil Ankaran s štirimi goli v mreži. Od prve minute so dominirali in vprašanje zmage ni bilo nikoli pod vprašanjem.
V derbiju kroga sta se sestala Aluminij in Dob. Derbi so z minimalnim rezultatom dobili gostje, ki so dosegli gol iz prekinitve. Dob je trenutno ob Krškem najbolj vroča ekipa in lahko se že veselimo naslednjega kroga, ko se bosta ti ekipi srečali v Dobu.

Could not load template standings-extend.php