Rezultati 10. kroga MČL Golgeter
Zreče pričele silovito

Jesenski prvaki iz Zreč so nadaljevanje sezone pričeli silovito in odločno. Na gostovanju v Kozjem so v drugem polčasu zlomili odpor trdoživih domačinov.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Jesenski prvaki iz Zreč so nadaljevanje sezone pričeli silovito in odločno. Na gostovanju v Kozjem so v drugem polčasu zlomili odpor trdoživih domačinov, ki so po 1. polčasu zaostajali le za zadetek. V 2. polčas so gostje krenili še odločneje in že po 5-ih minutah nadaljevanja povišali prednost na 0:2. Srečanje je bilo tako praktično že odločeno, za še izdatnejšo zmago pa je še z dvema zadetkoma poskrbel Boček.
Šoštanj je na domačem terenu upravičil vlogo favorita in premagal goste iz Rogaška. Po izenačenem 1. polčasu, ki se je končal 0:0, so domači v nadaljevanju podjetnejšo igro kronali z dvema zadetkoma Agiča, ter prišli do prvega kompleta treh točk v nadaljevanju sezone.
Rezultat v Brežicah je na prvi pogled visok in zmaga domačih prepričljiva, a za to so se morali precej potruditi. Gostje iz Vojnika so bili v prvih 45-ih minutah povsem enakovreden nasprotnik in ekipi sta ob polčasu odšli na odmor pri rezultatu 2:2. Gostje so v 66. minuti celo povedli z 2:3, a so domači že dobrih 5 minut kasneje izenačili. Od tu naprej pa je za goste krenilo samo še navzdol, saj so jim domači v zadnjih 20-ih minutah nasuli še 5 zadetkov, ter zabeležili visoko zmago 8:3. V domačih vrstah je bil izjemno strelsko razpoložen Gatarič, ki je dosegel 4 zadetke.
Do pričakovane zmage je na gostovanju na Vranskem prišel Kovinar iz Štor. Štorovčani so glavnino dela opravili v 1. polčasu, ki so ga dobili z 0:4. Nadaljevanje je bilo le še stvar rutine. Domači kaj več do častnega zadetka niso uspeli doseči, za nameček pa je zmago gostov še z enim zadetkom potrdil Fazliu.
Edino srečanje, ki se je v tem krogu končalo brez zmagovalca, je bilo srečanje v Žalcu, ki je gostilo Mozirje. Vsaki od ekip je pripadel po polčas. Prvi domačinom, ki so ga dobili z 2:0, drugi pa gostom, ki so z zelo dobro igro uspeli vodstvo domačih izničiti, ter na koncu iztržiti točko. Do te so prišli že globoko v sodnikovem podaljšku, ko je za končnih 2:2 zadel Ošep.
Zapisniki 10. kroag MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php