Rezultati 10. kroga 3. SNL-sever
Prve točke za Bistrico

Kot smo napovedali, da bodo Bistričani prej ali slej prišli do točk, se je to zgodilo v tem krogu, ko so na gostovanju v Rogatcu premagali domači Mons Claudius z 0:2.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Šmarčani niso uspeli pripraviti presenečenja in premagati vodilni Maribor. Se pa je ta moral zelo potruditi, da je prišel do novih treh točk. Zmago z minimalnih 0:1 je mariborski ekipi priigral kapetan Ploj, ki je v 60. minuti uspel matirati domačega vratarja Žnidra.
Fužinar v domačem srečanju ni dovolil presenečenja in s suverenih 4:2 premagal celjski Šampion. Domači so bili skozi vseh 90 minut boljši nasprotnik, kontrolirali igro in rezultat, zato so točke zasluženo ostale doma.
Kot smo napovedali, da bodo Bistričani prej ali slej prišli do točk, se je to zgodilo v tem krogu, ko so na gostovanju v Rogatcu premagali domači Mons Claudius z 0:2. Vse pomembno se je zgodilo v 1. polčasu, ko sta tudi padla oba zadetka, s katerima so Bistričani prišli do prvih točk v prvenstvu.
Lenart je prekinil niz treh zaporednih zmag Šentjurja. Gledalci v 1. polčasu niso videli zadetkov, je pa bilo zato bolj pestro v nadaljevanju. Najprej so povedli gostje, ko je njihov kapetan Belak realiziral 11-metrovko. Domači so hitro odgovorili in z zadetkoma Ploja in Šunka rezultat preobrnili v svojo korist, vodstva pa nato do konca srečanja niso več izpustili iz rok.
Koroški derbi med Radljami in Dravogradom je postregel s pravo dramo. Gostje iz Dravograda so že ob polčasu vodili z 0:2 in vse je kazalo, da bodo točke odšle z njimi. Domači so na začetku 2. polčasa zaostanek zmanjšali in nato lovili izenačenje. Za pogumno igro so bili nagrajeni v sodnikovem podaljšku, ko je za 2:2 in točko zadel Kovač.
Podvinci so prišli do pričakovane zmage nad Malečnikom, ki so ga premagali s 3:1. Bili so enostavno boljši nasprotnik, zato rezultat na koncu ni izostal.
Vlogo favorita je uspela upravičiti tudi ptujska Drava, ki je premagala prevaljski Korotan s 4:2. Gostje so se maksimalno upirali, a do izraza je prišla kvaliteta posameznikov, tu mislimo predvsem na Nastjo Čeha, ki je jeziček na tehtnici prevesila na ptujsko stran.
Zapisniki 10. kroga 3. SNL-sever

Could not load template standings-extend.php