Razpis ZL malega nogometa Rogaška Slatina

Tekmovanje bo predvidoma potekalo od 30. novembra 2014 do sredine februarja 2015.

Športna zveza Rogaška Slatina razpisuje Zimsko ligo malega nogometa 2014/15. Tekmovanje bo predvidoma potekalo od 30. novembra 2014 do sredine februarja 2015. Tekme se bodo igrale v telovadnici Ratanska vas ob nedeljah.
Način tekmovanje bomo izbrali glede na število prijavljenih ekip.

PRAVICA NASTOPA
Pravico sodelovanja imajo ekipe malega nogometa, ki se prijavijo v roku in v roku tudi plačajo prijavnino.

PRIJAVA
Ekipa se prijavi, ko opravi naslednje: Na naslov ŠZ Rogaška pošlje obrazec za prijavo ekipe, ki je priložen temu razpisu. Vsaka ekipa lahko prijavi največ 15 igralcev. To mora biti narejeno do srede, 19. novembra 2014. Prijavnina mora biti poravnana do petka 28. novembra. Ekipe, ki imajo pravico nastopa, a prijave do roka ne bodo opravile, ne bomo upoštevali pri sestavi lig in urnika.

Vsi nastopajoči sodelujejo na lastno odgovornost!

VIŠINA PRIJAVNINE.
Prijavnina za prvo ligo znaša 300 evrov.
Prijavnino poravnate v gotovini, samo izjemoma na
TRR 0600 0051 789 355 749.
Iz prijavnine bomo poravnali stroške telovadnice, stroške sodnikov, ter stroške za nagrade in pokale. Podelili pokale za prva tri mesta, najboljšega strelca in najbolj športno ekipo. 30 odstotkov zbrane prijavnine bomo namenili za nagrade prvouvrščenim ekipam.

OBVEŠČANJE
Razpored za prvi krog bomo poslali po navadni in E-pošti, za naslednje bo na ogled na oglasni deski v telovadnici, kjer bodo objavljene tudi vse druge informacije – lestvice, strelci, kartoni, kaznovani igralci. Vsi ti podatki bodo objavljeni tudi na spletni strani kozjansko.info, sport-slatna.si in golgeter.com