Razpis zimske lige malega nogometa Rogaška Slatina

Tekmovanje bo potekalo od 24. novembra 2013 do sredine februarja 2014. Prijava ekip do srede, 13. novembra 2013, prijavnina pa mora biti poravnana do petka 22. novembra.

SPLOŠNO
Športna zveza Rogaška Slatina razpisuje Zimsko ligo malega nogometa 2013/14. Tekmovanje bo potekalo od 24. novembra 2013 do sredine februarja 2014. Tekme se bodo igrale v telovadnici Ratanska vas ob nedeljah.

Način tekmovanje bomo izbrali glede na število prijavljenih ekip.

PRAVICA NASTOPA
Pravico sodelovanja imajo ekipe malega nogometa, ki se prijavijo v roku in v roku tudi plačajo prijavnino.

PRIJAVA
Ekipa se prijavi, ko opravi naslednje: Na naslov ŠZ Rogaška pošlje obrazec za prijavo ekipe, ki je priložen temu razpisu. Vsaka ekipa lahko prijavi največ 15 igralcev. Za igralce, ki nimajo stalnega prebivališča na območju Slovenije, je potrebno priložiti izjavo, s katero za njihove postopke odgovarja vodja ekipe (obrazce dobite po dogovoru s sekretarjem ŠZ Rogaška). To mora biti narejeno do srede, 13. novembra 2013. Prijavnina mora biti poravnana do petka 22. novembra. Ekipe, ki imajo pravico nastopa, a prijave do roka ne bodo opravile, ne bomo upoštevali pri sestavi lig in urnika.

Vsi nastopajoči sodelujejo na lastno odgovornost!

VIŠINA PRIJAVNINE
Prijavnina za prvo ligo znaša 300 evrov, za skupino v kateri bomo podelili denarne nagrade.
Ali 250 za skupino v kateri bomo podelili samo pokale.
Prijavnino poravnate v gotovini, samo izjemoma na
TRR 0600 0051 789 355 749.
Iz prijavnine bomo poravnali stroške telovadnice, stroške sodnikov, ter stroške za nagrade in pokale. V vsaki ligi bomo podelili pokale za prva tri mesta, najboljšega strelca in najbolj športno ekipo.

OBVEŠČANJE
Razpored za prvi krog bomo poslali po navadni in e. pošti, za naslednje bo na ogled na oglasni deski v telovadnici, kjer bodo objavljene tudi vse druge informacije – lestvice, strelci, kartoni, kaznovani igralci. Vsi ti podatki bodo objavljeni tudi na spletni strani kozjansko.info, sport -slatna.si in golgeter.com.
Športni pozdrav!

 

Športna zveza Rogaška Slatina
Komisija za mali nogomet
Ul.14. divizije 12
3250 Rogaška Slatina

 

Jože Verk, l.r.
Predsednik Komisije

Jože Strniša
sekretar ŠZ Rogaška,
040 253 113