Prvi spomladanski krog v MČL Golgeter
Žalec izkoristil remi Šmarja in Mozirja

Žalec je odlično odprl nadaljevanje prvenstva in z zmago nad Kozjim ter ob remiju Šmarja in Mozirja, povečal prednost pred zasledovalci na 3 točke.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Žalec je odlično odprl nadaljevanje prvenstva in z zmago nad Kozjim ter ob remiju Šmarja in Mozirja, povečal prednost pred zasledovalci na 3 točke. Domači so pričeli agresivno in že v 2. minuti povedli z zadetkom Lesjaka. Gostje iz Kozjega se še niso dobro pobrali od uvodnega šoka, ko je za povišanje vodstva v 14. minuti poskrbel Dobrajc. Tempo je nato padel, gostje pa so vzpostavili ravnotežje, a rezultata niso uspeli preobrniti. Za končnih 3:0 je v 74. minuti zadetek dosegel strelec prvega zadetka, Lesjak.
Ljubno je doma pričakovano slavilo proti zadnjeuvrščenemu Vojniku. Po zadetek na polčas je bilo dovolj za drugo zmago v sezoni. Za vodstvo je v 1. polčasu zadel Lomšek, ki je realiziral 11-metrovko, v 2. polčasu pa je lastno mrežo zatresel Jakop.
V derbiju kroga sta se Šmarje in Mozirje razšla brez zmagovalca, gledalci pa so videli 4 zadetke. Že 1. polčas je ponudil izenačeno srečanje, na odmor pa so s prednostjo zadetka odšli domači, ko je tik pred iztekom lastno mrežo zatresel Zamernik. V uvodnih minutah 2. polčasa pa so gostje preobrnili rezultat v svojo korist. Najprej je v 53. minuti Mauher premagal svojega vratarja, za popoln preobrat in vodstvo Mozirja pa je le 5 minut zatem zadel Danijel. Domači so nato strnili svoje vrste in začeli loviti izenačenje, kar jim je uspelo v 76. minuti, ko je za končnih 2:2 zadel Čakš.
Zapisniki 12. kroga MČL Golgeter