Prvaki ZLMN Podčetrtek postali igralci Prevozi Grobin Loka

Zadnji 8. krog 11. sezone zimske lige v Podčetrtku je bil izjemno zanimiv, saj je prinesel neposredni dvoboj za naslov prvaka, kakor tudi boj za osvojitev tretjega mesta.
Kot uvod smo videli tekmo za sedmo mesto, kjer sta se pomerili ekipi Bar Gasilčka Imeno in Kinder Jajčk. S svojo prvo zmago v sezoni so bili zanesljivo uspešnejši Imenčani in tako končali ligo kot sedmi.
Tekme za peto mesto ni bilo, ker je ekipa Korektbau zaradi dveh neprihodov na tekmo bila izključena iz lige, tako da je sredina lestvice pripadla igralcem ŠD Buče.
Sledila sta obračuna, ki sta odločala o najvišjih mestih. V boju za tretjo pozicijo sta moštvi Vulkanizerstva F1 in Štefana prikazali igro z veliko priložnostmi na obeh straneh, a tretje mesto je na koncu romalo v roke igralcev Štefana.
V finalu sta obe ekipi upravičili, da sta zasluženo tam. V izenačenem srečanju, kjer so odločale malenkosti, so se na koncu naslova prvaka veselili igralci Prevozništva Grobin Loka, ki so po izenačenem prvem delu igre, v drugem polčasu le strli upor Šentvidčanov in se veselili prvega mesta.
Zaključno podelitev enajste izvedbe lige, je s podelitvijo pokalov in denarnih nagrad najboljšim trem ekipam izvedel predsednik Športnega društva Imeno David Počivavšek, ki se je ob koncu zahvalil vsem ekipam za sodelovanje in jih povabil k prijavi tudi prihodnje leto. (B.Š.)

Nedelja, 02.02.2020:

Tekma za 7. mesto:
AS SYSTEM KINDER JAJČKE : BAR GASILČEK IMENO   0 : 7 (0:2)
Alegro B. (5), Kolar (1), Gubenšek (1)

Tekma za 5. mesto:
ŠD BUČE : FUTSAL KOREKTBAU VELENJE   5 : 0 b.b.

Tekma za 3. mesto:
VULKANIZERSTVO F1 : ŠTEFAN D.O.O.   1 : 3 (0:0)
Šket (1) – Šlogar (2), Šenkiš (1)

Tekma za 1. mesto:
PREVOZI GROBIN LOKA : ŠENTVID KAVABAR AS   3 : 2 (0:0)
Grobin (1), Iskrač (1), Pungeršek (1) – Tuhtar (1), Jazbec (1)

Lestvica strelcev:
10 zadetkov: Iskrač (Prevozi Grobin), Alegro (Bar Gasilček Imeno)
8 zadetkov: Šlogar (Štefan d.o.o.)
7 zadetkov: Bovha N. (ŠD Buče), Šenkiš (Štefan d.o.o.)
6 zadetkov: Verhovšek U. (Prevozi Grobin)
. . .