Pridruži se nam - Golgeter

Pridruži se nam

Imaš rad nogomet? Si komunikativen, imaš vsaj malo smisla za sestavljanje in urejanje prispevkov in vsaj nekaj računalniškega znanja?

Oprobaj se kot novinar, postani dopisnik in novinar spletne strani www.golgeter.com.

Kot dopisnik imaš možnost pisanja člankov, novic in mnenj o svojem videnju nogometa, lahko izraziš svoj pogled na dogajanja v določeni tekmi ali komentiraš celotno ligo. Poročaš pa lahko tudi o drugih športih, o svojem kraju, regiji, pa tudi širše.

Plačila v začetni fazi dopisovanja ni.
Vendar pa se bo oglasni prostor na portalu tržil in ko se pojavi podjetje, ki bi želelo oglaševati na portalu dobiš del denarja tudi ti. V poznejših fazah razvoja naše spletne strani je predvidenih še več različnih stimulativnih nagrad za uspešnost.

Kot dopisnik boš postal bolj prepoznaven v svojem kraju in okolici, saj boš imel stike s klubi, z društvi, posamezniki. Kot tak boš imel možnost tržiti nogometne artikle iz naše trgovine, kjer dobršni del provizije pripade tebi. Obenem si boš pridobil izkušnje, ki pomenijo dodatno referenco v življenju.

Za več informacij o tem nas kontaktiraj.

Če si ZA, če imaš rad nogomet in bi od tega nogometa rad tudi nekaj imel, nam pošlji sporočilo na golgeter@golgeter.com. Na ta naslov nam lahko zastaviš tudi vprašanja, ki te zanimajo in rado ti bomo odgovorili.
Na kratko še opiši, kakšna so tvoja pričakovanja sodelovanja z Golgeter.com.

Bodi »golgeter«, javi se na golgeter@golgeter.com ali pokliči 051 394 082 (Bruno) ali 041 896 060 (Kristijan).