Pregled 20. kroga 2. MNZ Maribor: Slivnica in Miklavž brez praske s Koroške, Prepolje porazile ROHO


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Nogometaši Slivnice in Miklavža ostajajo  z ramo ob rami v bitki za prvo mesto, oboji so se z gostovanj na Koroškem vrnili z zmago. Odlično so se odrezali tudi igralci Prepolj, ki so doma zanesljivo odpravili ROHO.

 

V Slovenj Gradcu si je obračun med domačo ekipo in vodilno gostilno Lobnik Slivnico ogledalo skromnih 20 gledalcev. Videli so zanesljivo zmago gostov. Prvo ime obračuna je bil Timotej Jurič, ki je zabil za Slivnico 3 gole, po 1x sta bila uspešna še Breznik in Rojko. Poraz domačinov sta ublažila Mali in Ovčar.

 

V rezultatskem smislu je bilo bistveno bolj zanimivo v Radljah ob Dravi, kjer so gostovali nogometaši Miklavža. Gostje so po zaslugi Dediča in Joldiča dobili prvi polčas z 1:2…za domače je zadel Kumer.  Večino drugega polčasa so nadzirali domačini, saj so v 68. minuti po zaslugi Moserja rezultat izenačili na 2:2. Točko so držali do izdihljajev tekme, ko je v 89. minuti na sceno stopil Gašper Ornik ter prinesel zmago gostom.

 

V Prepoljah so domači nogometaši dosegli odmevno zmago  proti ROHU.  Odločitev o zmagovalcu je padla v drugem polčasu, ko je najprej v 50. minuti zadel Balažič. Zmago domačih je v 90. minuti potrdil Rodošek.

 

Nogometaši iz Dogoš so rutinirano opravili z gostovanjem pri Kungoti. Domačini so sicer prvi povedli, nato pa so na sceno stopili gostje ter s 4 goli postavili stvari na svoje mesto. Tri so dosegli že v prvem polčasu (Babič, Jurič, Krajnc), zmago pa so potrdili v drugem delu, ko je bil uspešen še Valentan.  

 

V Šentilju so domači nogometaši dokazali svojo negostoljubnost ter dosegli še eno prvenstveno zmago. Tokratna žrtev so bili igralci iz Jurovskega Dola. Gledalci, ki se jih je zbralo okrog 40 so odločilni trenutek tekme videli že v 1. minuti, ko je gostujočo mrežo stresel Brus. Do konca tekme sta mreži mirovali, kar pa je bilo dovolj za minimalno zmago Šentilja.