Za nami je 1. krog lige malega nogometa za pokal občine Videm

ČLANI – rezultati 1. kroga
Sobota, 07.12.2019:
ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : ŠD AS   4 : 6 (0:2)
Iz pogleda gledalca je bila tekma všečna, odprta, s polno tempa in udarcev po nasprotnikovem golu iz vseh položajev. Iz taktičnega vidika pa so se igralci iz Lancove vasi preveč junaško, beri odprto, zoperstavili lanskim prvakom, ki so znali kaznovati vsako njihovo večjo napako.

ŠD BELAVŠEK : ŠD SELAN   0 : 3 b.b.
Igralci ŠD Belavšek žal niso prispeli na tekmo. Upam, da jim je odvzem ene točke dobro opozorilo za v bodoče.

ŠD ZG. PRISTAVA : ŠD POBREŽJE – ČLANI   3 : 3 (1:2)
Glede na prikazano na igrišču je delitev točk kar najbolj pravična. Pobrežani so bili za odtenek boljši – učinkovitejši v prvem, v drugem polčasu pa so vajeti v svoje roke prevzeli igralci iz Zg. Pristave.

NK TRŽEC – R21 : KMN MAJOLKA – ČLANI   2 : 6 (1:3)
Majolka je dokaj visoko odpravila nasprotnike iz Tržca. Čeprav so slednji imeli kar lepo število priložnosti, je žal zatajila realizacija, oziroma je bil vratar Majolke na mestu.

 

VETERANI – rezultati 1. kroga
Sobota, 07.12.2019:
ŠD LANCOVA VAS – VETERANI : BAR VIDEM – VETERANI   1 : 4 (0:2)
Barovci so bili v povprečni tekmi bolj iznajdljivi pred nasprotnikovim golom, kar so kronali s štirimi zadetki. Veterani iz Lancove vasi častni zadetek dosežejo šele v 28. minuti, ko je bil zmagovalec že praktično znan.

NK TRŽEC – VETERANI : ŠD POBREŽJE – VETERANI   1 : 3 (1:1)
Veterani iz Tržca, novinci v ligi, so presneto namučili nasprotnike iz Pobrežja. Tekma se je odločila šele v končnici, saj Pobrežani drugi in tretji gol dosežejo v zadnjih treh minutah.

PIZZERIA ANDIAMO – VETERANI : ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL   3 : 2 (1:1)
Videli smo lep nogomet, veliko dobrih potez, kombinatorike, preigravanj in na koncu pet zadetkov. Da jih ni bilo še več , pa sta kriva vratarja z nekaj vrhunskimi obrambami.

KMN MAJOLKA – VETERANI : prosto

Darko LAH