Peca ob točke ob koncu srečanja

Nogometaši Pece so na tekmi 4. kroga Štajerske lige na žalost ostali praznih rok. Številni preobrati so na koncu zmago prinesli gostom iz Štor, ki tako domov potujejo s tremi točkami.

Nogometaši Pece so na tekmi 4. kroga Štajerske lige na žalost ostali praznih rok. Številni preobrati so na koncu zmago prinesli gostom iz Štor, ki tako domov potujejo s tremi točkami.
Začelo se je obetavno. V 11.minuti so Črnjani odigrali lepo akcijo, ki jo je začel Pušnik, podaljšal do Kotnika, njegov predložek v kazenski prostor pa je ob pomoči Gabrovca v svoj prvi zadetek v tej sezoni spremenil Piko.
Vodstvo Pece ni trajalo dolgo, štiri minute kasneje se je v priložnosti za Štore znašel O. Drobne, njegov strel je Verdel sicer ubranil, odbito žogo pa je v nebranjeni del mreže pospravil Križnik. Isti igralec je v 40. minuti postavil rezultat polčasa, ko je bil ponovno na pravem mestu po predložku iz kota.
Začetek drugega polčasa je obetal pravo borbo za točke. Prvo priložnost je zapravil Brdnik, ko je v 48. minuti meril mimo vrat, najbolj sporen trenutek na srečanju pa se je po mnenju številnih gledalcev zgodil v 66. minuti. Takrat stranski sodnik ni označil precej sumljivega položaja in ko je Drobne krenil sam proti vratom Pece, Verdelu ni preostalo drugega, kot da ga zaustavi s prekšrkom. Štorovski kapetan je iz 11-m rutinirano povišal na 1:3, takrat pa se je pravi lov na rezultat šele začel.
V obdobju dveh minut je Peca tako uspela priti do izenačenja. Najprej je v 82. minuti po podaji Lesjaka zadel prvi strelec lige Brdnik, v naslednjem napadu pa po izvrstnem prodoru in asistenci Hrvackega še Zec.
Gostom so vidno upešale moči, črnobeli pa so v silni želji po zmagi malenkost pozabili na obrambo, kar so izkušeni gostje izkoristili. V predzadnji minuti je po protinapadu končnih 3:4 postavil M. Drobne.

 

PECA – KOVINAR ŠTORE   3 : 4 (1:2)
1:0 Piko Andrej 11.
1:1 Križnik Marko 16.
1:2 Križnik Marko 40.
1:3 Drobne Oskar 67./11-m
2:3 Brdnik Boštjan 83.
3:3 Zec Robert 84.
3:4 Drobne Matjaž 89.

 

www.nkpeca.com