Rezultati zadnjega, 26. kroga 3. SNL-vzhod
Dravinja sezono končala brez poraza, 3. mesto Odrancem

Mejnik, ki ga je postavila konjiška Dravinja bo težko ponovljiv. Ti so namreč sezono zaključili brez enega samega poraza, kar je zares impresivno.

Zadnji krog v 3. SNL-vzhod je minil brez presenečenj. Edino kar je bilo še neznanega, je bil bolj za 3. mesto, a se je tudi tu odvilo po pričakovanjih. Odranci so sicer tesno, a zasluženo premagali zadnje uvrščeno Čardo in z novim tremi točkami potrdili visoko 3. mesto.
Mejnik, ki ga je postavila konjiška Dravinja bo težko ponovljiv. Ti so namreč sezono zaključili brez enega samega poraza, kar je zares impresivno. Tudi v tem krogu so doma nadvse suvereno opravili s Tromejnikom, zmagali z visokih 7:1 ter na najlepši možen način zaključili sezono.
Ostala srečanja so se več ali manj končala po pričakovanjih. Rakičan je potrdil boljšo formo in v gosteh premagal Ljutomer, a ob zmagi Odrancev ostal brez 3. mesta. Je pa 4. mesto pravtako odlična uvrstitev in v Rakičanu so zagotovo zadovoljni, še posebej s spomladanskim delom.
Do zmage so pričakovano prišli tudi Beltinci in Drava, majhno presenečenje pa predstavlja domača zmaga Nafte nad Šmarjem.
V boju točkovno izenačenih ekip je Šentjur na gostovanju premagal Grad in s tem osvojil končno 11. mesto.
Pred igralci je sedaj zaslužen počitek, ki pa ne bo dolg, saj se bodo priprave na novo sezono pričele že prihodnji mesec.
Zapisniki 26. kroga 3. SNL-vzhod

[phpleague type=fixture id=280] [phpleague id=10 type=table latest=false style=general]