Rezultati ONL Videm
Bar Dolence prvak

Barovci niso blesteli v igri, so pa dosegli cilj, ki je bil najmanj točka in potrditev letošnjega prvaka lige.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

VETERANI – rezultati 9. kroga – sobota, 31.01.2015
ŠD LANCOVA VAS – VETERANI : JOE COPY SITAR – VETERANI 3 : 4 (1:1)
Joe-ji so končno osvojili prve točke v ligi. Skozi celotno tekmo so se srčno borili, organizirano so se branili, v napadu pa so za razliko od prejšnjih tekem pokazali več zbranosti.

GOSTIŠČE KOZEL – ŠD SELAN : KMN MAJOLKA – VETERANI 5 : 7 (3:3)
Derbi, ki je odločil letošnjega prvaka je opravičil pričakovanja. Prvi zadetek in to v mreži Selanov vidimo v 4. minuti. Slednji se ne predajo in poravnajo na 1:1 v 8. minuti. Na naslednji zadetek moramo počakati do dvanajste minute. Zopet povedejo igralci Majolke, ki hitro za tem povišajo že na 3:1. Vendar Selanom do polčasa uspe z dvema zadetkoma rezultat poravnati na 3:3. Podobna igra kot v prvem se nadaljuje v drugem polčasu. Akcije in udarci po obeh golih si sledijo en za drugim. Majolka v 17. minuti poviša na 4:3, vendar » igračkanje« vratarja Majolke je hitro za tem kaznovano z zadetkom v njihovi mreži. Selani lovijo zmago, Majolki je dovolj neodločen izid, zato stavijo vse v napad, v obrambi puščajo več odprtega prostora, kar izkušeni igralci Majolke z pridom izkoristijo z dvema zadetkoma in sicer v petindvajseti in sedemindvajseti minuti. Selani nimajo sedaj kaj več izgubit, njihov cilj je še samo napad, ki se jim delno obrestuje v 28. minuti, ko zmanjšajo razliko na 5 : 6, potem pa še iz ene kontre Majolke prejmejo sedmi zadetek in prvak je odločen.

ŠD POBREŽJE – VETERANI : NK VIDEM VETERANI 6 : 5 (2:3)
Tekme med Pobrežjem in domačini iz Vidma so bile po običaju bolj »na nož«. Na tej pa je bilo prekrškov samo za vzorec. Obe ekipi sta več energije posvečali na napad, zato ni čudno, da je padlo kar enajst zadetkov. Videmčani so deset minut pred koncem srečanja imeli na videz neulovljivo prednost 5:3, ki so jo po številnih napakah v obrambi zapravili, še več, Pobrežani v 28. minuti preidejo v vodstvo z 6:5 in potem umirjeno tekmo pripeljejo do konca v svojo korist.

Could not load template standings-extend.php

 

ČLANI – rezultati 10. kroga – sobota, 31.01.2015
BAR DOLENCE : PGD VIDEM 2 : 0 (1 :0)
Barovci niso blesteli v igri, so pa dosegli cilj, ki je bil najmanj točka in potrditev letošnjega prvaka lige.

ŠD POBREŽJE – ČLANI : EHM TEAM 2   3 : 2 (0:1)
Pobrežani so dosegli zmagoviti zadetek v zadnjih sekundah srečanja.

ŠD AS : KROVSTVO PETROVIČ – ŠD SELAN 10 : 2 (6:0)
Za Selane je bil to dan, ko jim dejansko ni šlo nič od nog. AS-i so res bili boljši, samo dobiti deset zadetkov, to pa je preveč tudi za zadnjo ekipo na lestvici, ne pa za ekipo, ki je v zgornjem delu lestvice. Toda, če nimaš na tekmi razpoloženega vratarja, se ti lahko zgodi tudi to. Tukaj pa je velika prednost AS-ov, ki imajo po moji oceni najboljšega vratarja v ligi.

ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : ŠD ZG. PRISTAVA 8 : 6 (6:2)
Zg. Pristava bi z zmago potrdila končno tretje mesto na lestvici. Po zasluženem porazu proti Lancovi vasi, pa bodo morali to potrditi v zadnjem krogu.
Mladi igralci iz Lancove vasi so imeli veliko, za nekatere skoraj neulovljivo prednost po prvem polčasu. Pristavčani so v drugem polčasu poskušali tako kot v tekmi proti Pobrežju visoki zaostanek izničiti z vratarjem v polju. Bili so že na dobri poti, saj so do 26. minute dosegli tri zadetke in zaostajali samo še za enega. Časa je bilo še dovolj, vendar jih je hitri zadetek Lancove vasi za trenutnih 7:5 zaustavil na njihovi poti. Do konca tekme vidimo še po en zadetek v vsaki mreži.

ŠD LESKOVEC : KMN MAJOLKA – ČLANI 2 : 4 (2:1)
Leskovčani so očitno mojstri za velike ekipe. Ni jim dosti manjkalo, da vzamejo »skalp« tudi Majolki. V prvem polčasu z agresivno igro v obrambi ne dovolijo Majolki da se razigra, v protinapadih pa dosežejo dva zadetka. Žal so imeli že do devete minute štiri akumulirane prekrške, vendar so na njihovo srečo igralci Majolke potrebovali kar štiri minute, da so jih prisilili v petega. Majolka ne izkoristi akumulirani strel iz razdalje 10. m. Napako so hitro popravili iz igre in znižali v zadnji minuti prvega polčasa na zaostanek 1:2.
Kot se je na koncu srečanja izkazalo, se je taktika Leskovca za drugi polčas, ki je temeljila predvsem na branjenju svojega zadetka izkazala kot napačna, saj se je težko braniti kar 15. minut. Preobrat Majolke se je zgodil v razmiku od triindvajsete do šestindvajsete minute, ko dosežejo tri zadetke in zmagovalec je bil odločen.

JOE COPY SITAR – ČLANI : NK TRŽEC – R21   4 : 5 (1:4)
V primerjavi z prejšnjimi tekmami, so tokrat igralci Joe Copy Sitar po velikem zaostanku po polčasu, v nadaljevanju le pokazali, da tudi oni obvladajo resen pristop do igre. Če bi tako igrali tudi v ostalih tekmah, bi verjetno imeli kakšno točko na svojem računu.

Could not load template standings-extend.php

Darko Lah