Rezultati ONL Videm

S pomembno zmago so igralci Majolke še edino neporaženo moštvo med člani.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

VETERANI – rezultati 3. kroga – sobota, 13.12.2014
KMN MAJOLKA – VETERANI : ŠD LANCOVA VAS – VETERANI 4 : 6 (3:3)
Majolka poskuša s kombinatorno igro streti odpor nasprotnika, ki čaka na svoje priložnosti predvsem iz protinapadov in že iz druge jim uspe doseči zadetek. To, kot da igralce Majolke razjezi, saj pričnejo igrati še hitreje. Plod takšne igre so trije zadetki v pičlih petih minutah. Lancova vas se ne preda in do polčasa z dvema zadetkoma poravna na 3 : 3. Slednji nadaljujejo z zadetki tudi v začetku drugega polčasa. Dve minute, dva zadetka in trenutni rezultat 5 : 3. Majolka hitro odgovori z četrtim zadetkom, ter nadaljuje s pritiskom na vrata Lancove vasi. V preveliki želji po zadetku, pa igralci Majolke napravijo še eno večjo napako, kar veterani iz Lancove vasi v 25. minuti pretvorijo v lep zadetek. Do konca več ni bilo zadetkov in težka vendar zaslužena zmaga gre v Lancovo vas.

JOE COPY SITAR – VETERANI : NK VIDEM – VETERANI 2 : 7 (0 : 2)
Videmčani so že v prvem polčasu z vodstvom 2 : 0 nakazali, da je skrajni čas za prve točke v ligi. Joe-ji si malo ublažijo poraz z dvema zadetkoma v zadnjih treh minutah tekme.

GOSTIŠČE KOZEL – ŠD SELAN : ŠD POBREŽJE – VETERANI 5 : 2 (1 : 1)
Pobrežani nikakor ne morejo spraviti skupaj dveh solidnih polčasev. Tokrat so bili od njih boljši predvsem v drugem delu veterani iz Sel.

Could not load template standings-extend.php

 

 

ČLANI – rezultati 4. kroga – sobota, 13.12.2014
EHM TEAM 2 : BAR DOLENCE 3 : 6 ( 1:4)
EHM Team-u se je slabo pisalo že po velikem zaostanku z 1 : 4 po prvem polčasu. Drugi polčas se je rezultatsko sicer končal z 2 : 2, vendar zaostanek iz prvega je bil že prevelik.

JOE COPY SITAR – ČLANI : PGD VIDEM 0 : 3 b.b.
Navijači gasilcev, ki so se zopet zbrali v velikem številu, so bili prikrajšani za igro njihovih ljubljencev, saj nasprotnika ni bilo v zadostnem številu.

KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD LANCOVA VAS – ČLANI 6 : 2 (2 :1)
S pomembno zmago so igralci Majolke še edino neporaženo moštvo med člani. Lahko rečem, da je naziv derbi kroga upravičil pričakovanja gledalcev, bilo je namreč veliko kombinatorike, teka, kontaktov in seveda tudi zadetkov.

ŠD ZG. PRISTAVA : ŠD AS 2 : 3 (2:2)
Všečna igra iz obeh strani. Po neodločenem izidu 2 : 2 v prvem polčasu, AS-om uspe preiti v vodstvo z 3 : 2 v 21. minuti tekme. Zg. Pristava po zaostanku prične z vratarjem igralcem, kar AS-e prisili v branjenje svojega gola. Po petem prekršku AS-ov, priložnost za Zg. Pristavo iz strela iz desetih metrov, vendar je žoga zletela mimo vrat.

KROVSTVO PETROVIČ – ŠD SELAN : ŠD POBREŽJE- ČLANI 1 : 1 (0:0)
Da smo videli samo dva zadetka na tekmi gre zasluga predvsem obema vratarjema, ki sta bila zelo razpoložena.

NK TRŽEC – R21 : ŠD LESKOVEC 1 : 4 (1:2)
Leskovčani so očitno nerešena uganka

Could not load template standings-extend.php

Darko Lah