Rezultati ONL Videm

Kar v polovici tekem članov je prišlo do preobratov v drugem polčasu.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 3. kroga – sobota, 13.12.2014
ŠD POBREŽJE – ČLANI : KMN MAJOLKA – ČLANI 3 : 6
(2:1)
Po zaostanku 1 : 2, igralcem Majolke uspe v razmaku od dvajsete do triindvajsete minute doseči kar štiri zadetke, s tem je bila tekma praktično odločena, saj do konca sicer vidimo še dva zadetka, po enega na vsaki strani, vendar žara v igri več ni bilo.

ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : JOE COPY SITAR – ČLANI 6 : 2 (1:2)
Mladi igralci iz Lancove vasi so očitno mojstri za druge polčase, saj so od treh zmag, kar dve osvojili šele v drugem delu. Tokratna »žrtev« so bili igralci Joe Copy Sitar, ki so, dokler so bili v rezultatski prednosti delovali kot kolektiv, po zaostanku pa kot razbita vojska.

PGD VIDEM : ŠD LESKOVEC 2 : 1 (1:0)
Velike čestitke »gasilcem«. To ne gre samo na račun zmage, ki je bila osvojena z fanatično borbenostjo vseh igralcev, predvsem gre na račun njihovih navijačev, ki so jih spodbujali skozi celotno tekmo in so jim dajali energijo, da so osvojili prve točke v letošnji ligi.

ŠD AS : NK TRŽEC – R21 2 : 2 (1:0)
To je bila pa res prava tekma »na nož«. Ogromno kontakta, posledično tudi prekrškov. Videli smo kar štiri zadetke, kar je tudi cilj igre. Na koncu pa delitev točk, ki je po moji oceni glede na prikazano kar pravična.

BAR DOLENCE : ŠD ZG. PRISTAVA 7 : 3 (1:2)
Še ena tekma v nizu preobratov v drugem polčasu. Izenačenje na 2 : 2 v 17. minuti po izgubljeni žogi v obrambi Zg. Pristave. Po tem zadetku »Barovci« vršijo invazijo na gol nasprotnika. Po zaostanku 2 : 5, Zg. Pristava prične z vratarjem – igralcem, kar pa jim ne prinese pozitivnega učinka.

EHM TEAM 2 : KROVSTVO PETROVIČ – ŠD SELAN 1 : 4 (1:1)
Selani so v tej tekmi, pa čeprav šele v drugem polčasu, le pokazali svoj pravi obraz, ki jih je krasil v prejšnjih sezonah, to pa je bila kombinatorna igra z ogromno teka, udarcev po golu iz vseh položajev.

Could not load template standings-extend.php

 

VETERANI – rezultati 2. kroga – sobota, 13.12.2014
KMN MAJOLKA – VETERANI : JOE COPY SITAR – VETERANI 9 : 1
(4:0)
Majolka je z strpno in kombinatorno igro visoko premagala Joe-je, pri katerih sem pogrešal moško igro s kakšnim kontaktom, saj praktično prekrškov sploh ni bilo.

NK VIDEM – VETERANI : GOSTIŠČE KOZEL – ŠD SELAN 4 : 6 (2:3)
Če je kdo pomislil, da veteranov Vidma ne bo na tekmo, se je presneto zmotil. V uvodnih minutah se je sicer zdelo, da se ponavlja scenarij 1. kroga, ko so slednji visoko kar 1 : 14 klonili proti veteranom iz Lancove vasi. To se je zdelo samo v uvodnih minutah, ko veterani iz Sel povedejo z 3 : 0. Vendar že v 9. minuti Videmčani pridejo na zaostanek samo en zadetek. Takrat se prava tekma komaj prične. Akcije in priložnosti, posledično tudi zadetki si sledijo kot po tekočem traku. V 18. minuti celo izenačenje na 3 : 3, vendar so do konca tekme Selani z širšo klopjo le uspeli zabeležiti težko, vendar zasluženo zmago.

ŠD LANCOVA VAS – VETERANI : ŠD POBREŽJE – VETERANI 5 : 4 (1:2)
Napoved, da bo omenjena tekma zanimiva in napeta, se je dejansko tudi uresničila. Prvi polčas dobijo Pobrežani z rezultatom 2 : 1. Nato sledijo trije intervali, kjer ekipi v kratkem času dosežeta po dva zadetka. Najprej Lancova vas za delni izid 3 : 2, nato Pobrežje za delni izid 4 : 3 v njihovo korist v 29. minuti. In, ko vsi pričakujejo, da bodo Pobrežani uspeli zadržati minimalno prednost do konca, se jim je delček nepazljivosti v obrambi maščevalo z dvema zadetkoma veteranov iz Lancove vasi in njihov zmago z 5 : 4.

Could not load template standings-extend.php

 

Darko Lah