Rezultati 8. kroga MČL Golgeter
Mozirje izgubilo v Krškem

Derbi kroga v Krškem je upravičil svoje ime, saj so maloštevilni gledalci lahko spremljali izjemno izenačeno srečanje, ki ga je na koncu odločil en sam zadetek.

Derbi kroga v Krškem je upravičil svoje ime, saj so maloštevilni gledalci lahko spremljali izjemno izenačeno srečanje, ki ga je na koncu odločil en sam zadetek. Po prvem polčasu, ko sta mreži mirovali, so v nadaljevanju domači svojo podjetnejšo igro unovčili z zadetkom Lavrenčiča. Ta zadetek iz 51. minute se je na koncu izkazal za odločilnega in gostje iz Mozirja so tako utrpeli prvi poraz v prvenstvu, Krčani pa so z novimi tremi točkami in ob spodrsljaju Rogaške zasedli vrh lestvice.
Ta je v domačem obračunu nepričakovano morala priznati premoč Vojniku in s tem prepustiti vodilno pozicijo Krčanom. Gostje so pred srečanjem jasno napovedali, da bodo v Rogaški zaigrali na zmago, rezultati v zadnjih krogih pa so jim dajali osnovo, da so lahko tako razmišljali. Edini zadetek na srečanju je v 59. minuti dosegel Kotnik in Vojnik se je uspel točkovno izenačiti z Rogaško.
Radečani so na gostovanju v Kozjem upravičili vlogo favorita in gostitelje premagali s kar 0:6. Vse je bilo odločeno po prvih 45-ih minutah, ki so jih Radečani dobili z 0:5.
Zapisniki 8. kroga MČL Golgeter

 

[phpleague type=fixture id=351]

 

[phpleague id=14 type=table latest=false style=general]