Rezultati 7. kroga Štajerske lige
Fužinar še naprej suvereno

Vodilni Fužinar nadaljuje s svojimi odličnimi predstavami. Tokrat so na gostovanju v Rušah glavnino dela opravili v 1. polčasu, ki so ga dobili z 0:3.

Štorovčani v domačem srečanju z Lenartom niso uspeli priti do novih treh točk. Pričeli so sicer odlično in v 31. minuti preko Filoviča povedli ter na odmor šli s prednostjo tega zadetka. V nadaljevanju so gostje močno pritisnili in z dvema zadetkoma rezultat preobrnili v svojo korist, ter povedli z 1:2. A njihovo vodstvo ni trajalo dolgo, saj so le 4 minute kasneje Štorovčani izenačili na 2:2, rezultat pa se nato do konca srečanja ni več spremenil.
Mons Claudius je v srečanju z gosti iz Limbuša uspel priti do druge zmage v prvenstvu in se pomakniti proti sredini lestvice. Srečanje se je odločilo v 2. polčasu, ko so domači uspeli 2x premagati gostujočega vratarja Poljanca in priti do prepotrebnih točk.
Vodilni Fužinar nadaljuje s svojimi odličnimi predstavami. Tokrat so na gostovanju v Rušah glavnino dela opravili v 1. polčasu, ki so ga dobili z 0:3. Nadaljevanje je bilo tako zgolj še formalnost, saj domači z igralcem manj niso več mogli ogroziti gostujoče zmage.
Slovenjgradčani so znova okusili grenkobo poraza, tokrat proti Peci. Prvi polčas je Peca dobila z minimalno prednostjo, strasti pa so se razvnele šele v 2. polčasu, ko so eni in drugi odigrali na vse ali nič. Domači so dvakrat uspeli izničiti prednost Pece, jim pa ni tega uspelo po zadetku Brdnika v 85. minuti, ko je ta zadel za 2:3. Slovenjgradčani tudi v tem krogu niso uspeli tekme zaključiti brez rdečega kartona.
Pesnica nadaljuje s slabimi rezultati, saj je tudi v tem krogu ostala praznih rok, ko je doma z minimalnih 0:1 izgubila proti Radljam. Izenačeno srečanje je v korist Radeljčanov odločil Sredenšek, ki je v 66. minuti uspel premagati domačega vratarja Mavriča.
Z minimalnih 1:0 je do novih točk prišel tudi Žalec, ki je doma premagal Šoštanj. Zadetek za zmago domače ekipe je dosegel Vidmar, ki je v zaključku srečanja uspel svojo ekipo popeljati do tretje zmage v prvenstvu.
V edinem nedeljskem srečanju je Zreče gostilo Koroško Dravograd. Zrečani so srečanje pričeli odlično in že v 4. minuti z zadetkom Celcerja povedli. Gostje so se po začetnem šoku uspeli pobrati in v 22. minuti je Pušnik izenačil na 1:1, kar je tudi bil rezultat polčasa. V nadaljevanju sta mreži ostali nedotaknjeni, tako da je ostalo pri rezultatu 1:1 in delitvi točk.
Zapisniki 7. kroga Štajerske lige

 

[phpleague type=fixture id=235]

 

[phpleague id=9 type=table latest=false style=general]