Rezultati 6. kroga MČL Golgeter
Remi Štor in Zreč

Derbi kroga je bil doigran v Štorah, kjer je domačemu Kovinarju uspelo preprečiti, da bi Zrečani prišli še do 5. zmage v prvenstvu.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

6. krog MČL Golgeter je bil znova pester, ni pa ponudil z nekimi presenečenji.
Šoštanj je v domačem srečanju pričakovano premagal Vransko s kar 8:2. Gostje so bili v 1. polčasu še povsem enakovreden nasprotnik, celo vodili so že z 0:2, v nadaljevanju pa je le do izraza prišla kvaliteta in boljša fizična pripravljenost šoštanjskih nogometašev. Ti so namreč v drugih 45-ih minutah kar 6x premagali gostujočega vratarja in stvari postavili na svoje mesto.
Kozje je dodobra namučilo Brežice in domači so se morali izjemno potruditi, da so prišli do novih treh točk. Kozjani so po prvih 45-ih minutah celo vodili, v nadaljevanju pa so Brežičani le strnili svoje vrste, zaigrali podjetneje ter z dvema zadetkoma preobrnili rezultat v svojo korist.
Menjava trenerja na klopi slatinskih nogometašev ni prinesla želenega efekta, saj so po 90-ih minutah morali priznati premoč nogometašem Žalca. Gostje so do minimalne zmage z 0:1 prišli z zadetkom Perka v 75. minuti.
Mozirje je na gostovanju v Vojniku upravičilo vlogo favorita in prišlo do svoje tretje zmage v prvenstvu. Vojnik se je kljub zaostanku vse do 90. minute dobro upiral, a z dvema igralcema manj je to bilo sila težko. Gostje so kontrolirali potek tekme in v samem zaključku postavili piko na i svoji novi zmagi.
Derbi kroga je bil doigran v Štorah, kjer je domačemu Kovinarju uspelo preprečiti, da bi Zrečani prišli še do 5. zmage v prvenstvu. Gostje so bili zelo blizu poraza, saj so Štorovčani že vodili z 2:0, od 53. minute imeli celo igralca več, a so Zrečani z borbenostjo do konca srečanja uspeli doseči dva zadetka in se izogniti porazu.

Zapisniki 6. kroga MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php