Rezultati 6. kroga 2. SNL

Šesti krog tekmovanja v 2. SNL je prinesel zanimive nogometne pare. Vodeči Roltek Dob je v minulem krogu doživel nepričakovano visok poraz in samo vprašanje je bilo kako se bodo pobrali po tem debaklu.

Šesti krog tekmovanja v 2. SNL je prinesel zanimive nogometne pare. Vodeči Roltek Dob je v minulem krogu doživel nepričakovano visok poraz in samo vprašanje je bilo kako se bodo pobrali po tem debaklu. Veljali so za velikega favorita proti celjskemu Šampionu, ki pa zna presenetiti svoje nasprotnike. Toda tokrat jim ni uspelo! Vlogo favoritov za zmago so sicer domačini z zmago potrdili, vendar je bila ta minimalna in dosežena z zadetkom tri minute pred koncem tekme.
Do svoje tretje zmage so prišli tudi nogometaši Aluminija v Ankaranu, kjer so z zadetkom mladega Erosa Grezde na začetku tekme prišli do zmage, ki so jo tudi pričakovali. Strateg Aluminija je tudi tokrat kar precej spremenil začetno enajsterico.
Tudi nogometaši iz Veržeja so vknjižili tretjo zmago, in sicer proti Krškemu. Takoj na začetku so povedli in uspeli zadržati minimalno vodstvo do osem minut pred koncem, ko so s svojim drugim zadetkom potrdili zmago.
V nedeljskih srečanjih je bilo vse po pričakovanju. Šmartno je porazilo Šenčur, vodeči Kalcer pa je slavil pri Beli Krajini v Črnomlju.

[phpleague type=fixture id=359]

 

[phpleague id=16 type=table latest=false style=general]