Rezultati 5. kroga MČL Golgeter
Mozirje premagalo Rogaško

V derbiju še neporaženih ekip je na presenečenje vseh Mozirje doma premagalo vodilno Rogaško in se ji približalo na vsega 3 točke zaostanka.

V derbiju še neporaženih ekip je na presenečenje vseh Mozirje doma premagalo vodilno Rogaško in se ji približalo na vsega 3 točke zaostanka. Domači so se očitno dobro pripravili na tekmo in to imeli vseh 90 minut pod nadzorom, zato na koncu zaslužena zmaga s 3:1. Gostje so proti koncu pokazali veliko mero nervoze, kar je bila posledica nemoči in zato so prejeli kar dva rdeča kartona. Mozirjani tako še naprej ostajajo prvovrstno presenečenje in po 5-ih krogih še edina neporažena ekipa.
Vojnik je v srečanju izenačenih ekip s tesnih 3:2 premagal goste iz Radeč. Po 1. polčasu, ki se je končal z 0:0, so se strasti razživele v nadaljevanju, ko so tudi padli vsi zadetki. Domači so imeli srečanje pod kontrolo, saj so najprej povedli z 1:0 in nato še s 3:1. Gostje so pred zaključkom zaostanek zmanjšali, za kaj več pa je zmanjkalo časa.
Kozjani so utrpeli še peti zaporedni poraz. Tokrat so izgubili na gostovanju v Krškem, ki jih je premagalo s 5:1. Krčani so bili skozi celotno srečanje boljši, še posebej to velja za drugi polčas, ko so na igrišču zagospodarili.
Zapisniki 5. kroga MČL Golgeter

 

[phpleague type=fixture id=348]

 

[phpleague id=14 type=table latest=false style=general]