Rezultati 4. kroga ONL Videm

Selani so se po blamaži v prejšnjem krogu, ko so izgubili kar 4:11, zelo hitro pobrali. Kot da so potrebovali dobrega nasprotnika, da pridejo na plan tudi njihove kvalitete.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 4. kroga – sobota, 22.12.2018
ŠD SELAN : KMN MAJOLKA – ČLANI   3 : 3 (2:1)
Selani so se po blamaži v prejšnjem krogu, ko so izgubili kar 4:11, zelo hitro pobrali. Kot da so potrebovali dobrega nasprotnika, da pridejo na plan tudi njihove kvalitete. Že sam začetek tekme je nakazal, da bomo gledali dobro tekmo. Selani prevzamejo pobudo na igrišču, v 2. minuti zadenejo vratnico, nato pa v 4. povedejo. Igralci Majolke rezultat poravnajo na 1:1 v 12. minuti z lepim strelom v daljši vratarjev kot. Selani se ne predajo in v 14. minuti sledi prava bomba iz polovice igrišča in žoga kljub posredovanju vratarja pristane v mreži Majolke. Tempo igre tudi v drugem polčasu ne pade. Sedaj so bolj aktivni igralci Majolke, ki hočejo izid poravnati in to jim uspe v 18. minuti. Selani odgovorijo z aktivnim vratarjem v polju, kar se jim obrestuje v 23. minuti, ko dosežejo tretji zadetek in preidejo v vodstvo 3:2. Igralci Majolke zopet lovijo izenačenje, sledi menjava vratarja z igralcem, kar se jim obrestuje z zadetkom v 27. minuti. Zadnje tri minute zabeležimo še kakšno priložnost na eni in drugi strani, vendar vratarja sta na mestu.

ŠD POBREŽJE – ČLANI : NK TRŽEC – R21   3 : 8 (1:4)
Pobrežani trenutno premorejo premalo kvalitete in kvantitete, tako da je bil nov poraz neizbežen.

ŠD AS : NK TRŽEC – BAR OSMICA   6 : 1 (4:1)
AS-i so opravili dobro trening tekmo, mladi igralci iz Tržca pa so dobili potrditev, da lahko s pridnim delom dalje v prihodnosti računamo na njih.

ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : ŠD ZG. PRISTAVA   4 : 7 (2:2)
Obdobja dobre igre igralcev iz Zg. Pristave so si sledila v intervalih. Prvih devet minut tekme je bil prvi interval, ko ob dobri igri 2x zadenejo mrežo nasprotnikovega gola. Ob tem rezultatu bi se marsikdo predal, ne pa igralci iz Lancove vasi, ki do polčasa poravnajo na 2:2. V začetku drugega polčasa pa sledi drugi dober interval igralcev iz Zg. Pristave, ki do 22. minute dosežejo tri zadetke in si zagotovijo lepo prednost pred zaključkom tekme, ki nam ponudi enakovredno igro in po dva zadetka v vsaki mreži.

VETERANI – rezultati 4. kroga – sobota, 22.12.2018
BAR VIDEM : ŠD LANCOVA VAS – BAR OSMICA   9 : 1 (5:0)
Ko ti gre v gol, ti pač gre. Barovci so imeli svoj dan. Odstotek realiziranih priložnosti, predvsem v prvem polčasu, so imeli zelo visok. V drugem polčasu pa so koristili mladost in hitrost, da so potrdili visoko zmago.

KMN MAJOLKA – VETERANI : ŠD POBREŽJE – VETERANI   4 : 3 (1:2)
Malo je manjkalo, da bi veterani iz Pobrežja pripravili presenečenje lanskim prvakom veteranom Majolke. Bili so enakovreden nasprotnik, trikrat vodili, v zadnjih štirih minutah pa so pri vodstvu 3:2 prejeli dva zadetka in minimalno izgubili. Glede na prikazano na igrišču, bi bil neodločen izid najbolj pravičen.

ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL : prosto


Darko LAH