Rezultati 4. kroga MČL Golgeter
Rogaška razbila Krško

V 4. krogu MČL Golgeter je največ pozornosti poželo srečanje v Rogaški, kjer so gostili Krško.

V 4. krogu MČL Golgeter je največ pozornosti poželo srečanje v Rogaški, kjer so gostili Krško. Obe ekipi sta bili do tega še neporaženi in obetal se je pravi spopad za 1. mesto na razpredelnici. Krčani so na gostovanje prišli v okrnjeni zasedbi, saj se jih je zbralo točno 11, brez vsakršne menjave, a to ne zmanjšuje vrednosti domače zmage. Slatinčani so namreč Krčanom prizadejali enega težjih porazov v zadnjih nekaj sezonah. Če je bil prvi polčas še nekako izenačen, končal se je s prednostjo domačih z 1:0, pa je v nadaljevanju igrala še samo domača ekipa. Vsega je bilo konec v razmiku 3 minut, ko je Vtič Marko kar 3x premagal gostujočega vratarja Vučajnka. Slatinčani so do konca še 2x zatresli nasprotnikovo mrežo, ter na koncu slavili visoko zmago s kar 6:0. Takšnega rezultata pred srečanjem ni pričakoval prav nihče.
Mozirjani še naprej navdušujejo. Tokrat so na gostovanju v Radečah bili zelo blizu zmage, a na koncu so se morali zadovoljiti s točko. Ob zmago so bili v sodnikovem podaljšku, ko je v 92. minuti na 1:1 izenačil Berger in domačim priigral točko.
Kozje tudi po 4. krogu ostaja brez osvojene točke. Tudi v tokratnem srečanju so ostali za zadetek prekratki, da bi prišli do prve točke. Kozjani so celo povedli, nato pa jim je od 58. do 69. minute močno padla koncentracija in Vojnik je 3x premagal domačega vratarja Hartla. Domači so nato zaostanek zmanjšali, a za kaj več je enostavno zmanjkalo časa.
Zapisniki 4. kroga MČL Golgeter

 

[phpleague type=fixture id=347]

 

[phpleague id=14 type=table latest=false style=general]