Rezultati 4. kroga lige malega nogometa za pokal občine Videm

Slabo se piše Konstrukterjem, če bo ŠD Zg. Pristava I nadaljevalo v rezultatskem ritmu prejšnjega kroga.

STRMEC – KLUB R21 1 : 2 (1:0)
Strmec je v tej tekmi pokazal svoj pravi obraz. Bilo je več igre, več strelov na nasprotnikova vrata, tudi povedli so na tekmi in to v 13. minuti, vendar pa so na koncu vseeno morali priznati Klubu R21, da je bil boljši.

ŠD ZG. PRISTAVA II – ŠD POBREŽJE 2 : 3 (1:2)
Prvi so na tekmi povedli Pobrežani v 5. minuti. Sledi izenačenje v 9. minuti. V 13. minuti je že 2 : 1 za Pobrežje, kar je tudi rezultat prvega polčasa. V drugem sledi dramatičnih zadnjih deset minut tekme. V 21. minuti Pobrežani povišajo rezultat na
3 : 1, vendar še v isti minuti sledi znižanje na 2 : 3. Pobudo na igrišču nato prevzamejo mladeniči iz Zg. Pristave, ki najprej zapravijo 100% priložnost, ko njihov napadalec že preigra vratarja Pobrežja, potem pa namesto da žogo pošlje v prazna vrata zadane vratnico. Tri minute pred koncem še akumulirani strel iz 10. metrov za Zg. Pristavo, vendar se z dobro obrambo izkaže vratar Pobrežja.

KMN MAJOLKA – NK VIDEM 5 : 1 (3:0)
Majolka še ne pozna poraza v letošnji ligi in zaseda visoko 2. mesto. Tokrat so jim premoč na igrišču morali priznati domači mladinci.

ŠD ZG. PRISTAVA I – KONSTRUKTERSTVO OSENJAK FRANCI 7 : 4 (5:1)
V napovedniku sem napisal, da se Konstrukterjem slabo piše, če starejši igralci iz Zg. Pristave nadaljujejo v strelskem ritmu prejšnjega kroga. Prvi polčas je res izgledal tako. V drugem pa se Konstrukterji malo prebudijo in omilijo poraz.

AS – EHM TEAM 9 : 6 (4:1)
To je bila tekma, ki je postregla z vsem kar si pri nogometu želimo: všečno igro, lepe poteze, strele na vrata iz vseh položajev, predvsem pa ogromno zadetkov.

ŠD MAJSKI VRH BAR DOLENCE – JOE FERNANDES 8 : 3 (3:1)
Štiri tekme, štiri zmage, to je seštevek igralcev iz Majskega vrha in po 4. krogih prvo mesto na lestvici. Igralci Joe Fernandesa so se dobro upirali favoriziranemu nasprotniku. Šepa jim realizacija.

KROVSTVO PETROVIČ – ŠD SELAN : prosto

[phpleague id=20 type=table latest=false style=general]

VETERANI – 3. krog

ŠD LANCOVA VAS veterani – KMN MAJOLKA veterani 1 : 10 (1:5)
Veterani Majolke meljejo vse pred sabo. Tokratna » žrtev« so bili vrstniki iz Lancove vasi.

NK VIDEM veterani – JOE FERNANDES veterani 4 : 3 (3:1)
Za veterane Vidma je bil zopet uspešen prvi polčas, ko so vodili s 3 : 1. Začetek drugega polčasa zopet pripada nasprotnikom, tokrat veteranom Joe Fernandesa, ki jim uspe v pičlih šestih minutah doseči dva zadetka in poravnati na
3 : 3. Sledi dramatičen zaključek tekme, kjer se priložnosti vrstijo na eni in drugi strani. Vidimo še samo en zadetek in to v mreži Joe Fernandesa.

GOSTIŠČE KOZEL ŠD SELAN – ŠD POBREŽJE veterani 4 : 2 (2:0)
V povprečni tekmi, so Selani izkoristili večino napak nasprotnikov iz Pobrežja in zasluženo vknjižili nove tri točke.

[phpleague id=21 type=table latest=false style=general]