Rezultati 3. kroga Štajerske lige
Zrečani v gosteh gladko premagali Žalec

S tretjo zaporedno zmago se je Fužinar učvrstili na vrhu razpredelnice in ostaja še edina ekipa s 100% izkupičkom.

Fužinar nadaljuje s svojo serijo zmag. Sicer je bila ta proti Lenartu najtežje ustvarljiva, saj so do nje prišli prav ob zaključku srečanja, ko je za končnih 1:0 v 87. minuti zadel Ovčar. S tretjo zaporedno zmago so se še učvrstili na vrhu razpredelnice in ostajajo še edina ekipa s 100% izkupičkom.
Do prvega kompleta treh točk so proti Šoštanju prišli nogometaši Kovinarja iz Štor. Svoje bogate izkušnje so unovčili v 55. minuti, ko je za minimalno zmago gostujočega vratarja Joziča premagal Rožman.
Peca je na najboljši možen način odgovorila na nekoliko slabše rezultate, ki so že porajali dvome o njihovih sposobnostih. Bili so boljši nasprotnik od vsega začetka in Limbušani niso mogli slediti njihovemu ritmu, tako da so Črnjani na odmor odšli s prednostjo zadetka. Za domače je bila usodna 55. minuta, ko je bil izključen Ribič, saj z igralcem manj enostavno več niso mogli parirati razigranim Korošcem. V gostujoči vrsti je bil izjemno razpoložen Brdnik, ki je dosegel klasični hat-trick in svojo ekipo popeljal do zmage z 1:5.
Rogatčani so prišli do prve točke v prvenstvu in to proti favoriziranim Dravograjčanom. Izenačeno srečanje se je prelomilo v 2. polčasu, ko so domači preko rezervista Krivca povedli, a žal vodstva v zadnjih 15-ih minutah niso znali zadržati. Gostje so namreč do točke prišli v 83. minuti, ko je za končnih 1:1 zadel Gluhovič.
Do minimalne zmage so prišli tudi igralci Pohorja, ki so v domačem srečanju uspeli premagati Radlje. Odločilni zadetek je padel v prvi polovici 1. polčasa, ko je nasprotnikovega vratarja premagal Čučej. V nadaljevanju bi se lahko srečanje obrnilo v eno ali drugo smer, a ostalo je pri rezultatu 1:0.
Slovenjgradčani so na domačem terenu remizirali s Pesnico. Ne enim, ne drugim, ni uspelo zatresti nasprotnikove mreže, tako da so se s točko morali zadovoljiti obojni. Vsekakor bolje kot poraz.
Prav prijetno so s suvereno zmago presenetili Zrečani, ki so s kar 0:4 premagali domači Žalec. Zagotovo lahko za prelomni trenutek srečanja označimo izključitev domačega igralca Reharja v 25. minuti. Od tega trenutka je šlo vse samo navzdol. Zrečani so igralca več izkoristili že minuto kasneje in na odmor odšli s prednostjo zadetka. V nadaljevanju so dominirali, dosegli še tri in na koncu slavili z visokih 0:4.
Zapisniki ŠNL 3. krog

 

[phpleague type=fixture id=231] [phpleague id=9 type=table latest=false style=general]