Rezultati 3. kroga ONL Videm

Na tekmi se je videlo kdo je glavni v Tržcu.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 3. kroga – sobota, 15.12.2018
ŠD ZG. PRISTAVA : ŠD AS   3 : 2 (1:1)
Začetek tekme nam ponudi otipavanje nasprotnika. Tempo ni visok, žoga potuje od noge do noge. Išče se napačna podaja nasprotnika in možnost za hiter proti napad. Temu primerno vidimo samo dva zadetka v prvem polčasu. V drugem polčasu se tempo poveča, še posebno po zadetku igralcev ŠD Zg. Pristava v 19. minuti. Po dobljenem zadetku AS-i vršijo pritisk na nasprotnikova vrata. V 22. minuti imajo kazenski strel iz 6-ih metrov, vendar vratar iz Zg. Pristave je na mestu. Pristavani se branijo na vse načine, tudi panično izbijajo žogo in iz redkih protinapadov ogrožajo nasprotnikova vrata. To jim uspe v 29. minuti. V zadnji minuti še akumulirani strel iz desetih metrov za AS-e za znižanje rezultata na 2:3, kar je bil končni rezultat tekme.

ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : ŠD SELAN   11 : 4 (5:1)
So Selani prelahko vzeli tekmo s sosedi iz Lancove vasi? Po takšnem rezultatu si lahko vsak, ki si je tekmo ogledal misli svoje.

NK TRŽEC – R21 : NK TRŽEC – BAR OSMICA   13 : 1 (6:1)
Na tekmi se je videlo kdo je glavni v Tržcu. To so igralci ekipe R21, ki so rutinsko opravili z mlajšimi kolegi.

KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD POBREŽJE – ČLANI  10 : 2 (5:0)
Pobrežani so se favoriziranim igralcem Majolke upirali po svojih zmožnostih, vendar kvalitetna razlika se vidi v končnem rezultatu.

VETERANI – rezultati 3. kroga – sobota, 15.12.2018
KMN MAJOLKA – VETERANI : BAR VIDEM   3 : 1 (2:1)
Majolka res izgleda drugače, ko je pravi vratar na njihovem golu. Barovci so se srčno borili, vendar so bili pred nasprotnikovim golom premalo zbrani ali pa je bil vratar Majolke na mestu.

ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL : ŠD LANCOVA VAS – BAR OSMICA   5 : 1 (4 : 0)
Selani so vprašanje o zmagovalcu odločili že v prvem polčasu, ko so vodili z visokih 4:0. Zato tudi ne čudi, da je bilo v drugem polčasu manj priložnosti in posledično tudi manj zadetkov. Veterani iz Lancove vasi so kar nekaj prevetrili ekipo, ki pa potrebuje še malo uigravanja.

ŠD POBREŽJE – VETERANI : prosto

Darko LAH