Rezultati 26. kroga 1. MNZ Maribor

Fužinar sezono zaključil brez poraza.

Fužinar bo v zadnjem krogu gostil Slivnico. Domači že skozi celotno sezono kažejo odlične predstave, saj ne poznajo poraza, gostje pa so nepremagani zadnjih 8 tekem zapored. Tekma ne odloča o ničemer, zato bodo oboji lahko nastopili neobremenjeno, kar pa ponuja še lepši, atraktivnejši nogomet.
Korotan bo verjetno dosegel novo zmago saj gosti mlado ekipo Železničarja, ki spomladi ne blesti. V kolikor se želijo prebiti nazaj na drugo mesto, ki so ga držali do prejšnjega kroga, bodo morali čakati na rezultat iz drugega igrišča. V kolikor Rače dosežejo novo zmago ali vsaj točko, se izognejo vsemu hudemu. Zmaga je lahko povsem realna, saj gostijo Cerkvenjak, ki sodeč po zadnjih rezultatih komaj čaka na konec prvenstva.
Zanimivo nogometno popoldne bo tudi v Dobrovcah, ki gostijo Fram. Obe ekipi sta cilje izpolnili, gostje morda celo presegli. Za domačine se lahko reče, da v kolikor jim bo uspelo zadržati igralski kader s katerim trenutno razpolagajo, bodo zelo nevarni v naslednji sezoni za skok na sam vrh.
Pa pridemo do treh tekem na katerih se bo odločalo o obstanku. Te tekme se bodo igrale v Dogošah, Brunšviku in Dupleku. Najlažje delo na papirju imajo Dogoše, saj Kungota po vseh pravilih ne bi smela zmagati. Miklavž v Brunšviku lahko zmaga, vendar ni nujno, da bo na koncu to dovolj. Po vseh pravilih bi moral Jurovski dol zmagati v Dupleku, a glede na to kaj kaže v zadnjih tekmah, bo verjetno drugače.
Zapisniki 1.MNZ Maribor-26.krog

[phpleague type=fixture id=176] [phpleague id=7 type=table latest=false style=general]