Rezultati 20. kroga MČL Golgeter
Brez presenečenja v Žalcu, 2. mesto zaenkrat Kozjemu


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Prvak Žalec je svojo tekmo 20. kroga odigral že med tednom, ko je gostil Mozirje. Slednji so potrebovali zmago, da bi zasedli 2. mesto, a od tega ni bilo nič. Domači so jim že v 1. polčasu dali jasno vedeti, da imajo namen, da zmaga ostane doma. Žalčani so povedli v 16. minuti z zadetkom Kramariča, vodstvo pa podvojili v 38. minuti, ko je lastno mrežo zatresel Funtek. V nadaljevanju so gostje vzpostavili ravnotežje, kljub temu pa so domači kontrolirali potek srečanja in zmago potrdili v 91. minuti, ko je za končnih 3:0 zadel Dobrajc.
Pričakovano je slavilo tudi Kozje, ki je v gosteh premagalo Ljubno in se z novimi tremi točkami zavihtelo na 2. mesto. Večji del dela so gostje opravili v 1. delu igre, ki so ga dobili z 0:2, oba zadetka pa je ob koncu polčasa prispeval Šket. Tudi v nadaljevanju so gostje narekovali tempo, vodstvo pa še izdatno povišali v 72. minuti, ko je za 3:0 zadel Omerzu. Prav v zaključku srečanja so zadeli tudi domači, a zadetek Goloba ni spremenil ničesar.
Šoštanj je med tednom doma premagal Vojnik s kar 11:1, rezultat sam pa dovolj zgovorno govori o razmerju moči na igrišču.