Rezultati 2. kroga ONL Videm

Lanski prvaki ŠD AS so imeli izredno zahtevnega nasprotnika v ŠD Sela. Tekma je bila zelo živčna, na meji incidenta.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 2. kroga – sobota, 08.12.2018
KMN MAJOLKA – ČLANI : NK TRŽEC – R21   4 : 1 (1:1)
Igralci obeh ekip so hitro dojeli kriterij sodnika, ki je dovolil pravo moško igro. Igra je bila hitra, kontaktov pa zelo veliko. To zahteva zelo dobro pripravljene igralce. Pri tem so prednjačili igralci Majolke, ki so v drugem polčasu s tempom rezultatsko strli nasprotnika.

NK TRŽEC – BAR OSMICA : ŠD ZG. PRISTAVA   1 : 9 (1:2)
Igralci iz Zg. Pristave so v začetku tekme imeli v glavi, da bodo morali odigrati še prestavljeno tekmo iz 1. kroga. Posledično jim igra ni stekla, tako da so na polčas odšli z minimalno prednostjo 2:1. V drugem polčasu pa so le pokazali, da si letos želijo kaj več kot lansko 5. mesto, saj so dosegli še sedem zadetkov.

NK TRŽEC – R21 : ŠD ZG. PRISTAVA   4 : 9 (1:4)
Da bodo igralci NK Tržca po težki tekmi z Majolko bolj utrujeni od nasprotnikov, je bilo za pričakovati. Da pa bo na koncu takšna rezultatska razlika, pa ni pričakoval nihče. Predvsem v drugem polčasu je bilo v igri Trževčanov preveč napak – napačnih podaj, ki so jih igralci iz Zg. Pristave pretvarjali v zadetke.

ŠD POBREŽJE – ČLANI : ŠD LANCOVA VAS – ČLANI   4 : 9 (2:4)
Srečali sta se ekipi, ki sta v lanski sezoni zasedli zadnji mesti. Tokrat so bili uspešnejši igralci iz Lancove vasi.

ŠD AS : ŠD SELAN   2 : 1 (2:1)
Lanski prvaki ŠD AS so imeli izredno zahtevnega nasprotnika v ŠD Sela. Tekma je bila zelo živčna, na meji incidenta.
Rezultatsko smo vse videli v prvem polčasu, ko so AS-i v 5. minuti vodili že z 2:0. Selani se ne dajo in v 11. minuti znižajo na 1:2. Zadetkov do konca tekme več ni bilo, kar pa ne pomeni, da ni bilo priložnosti. Bilo jih je kar nekaj na obeh straneh, prednjačili so Selani, vendar vratar AS-ov se ni dal presenetiti in je bil po moji oceni igralec tekme.

VETERANI – rezultati 2. kroga – sobota, 08.12.2018
ŠD POBREŽJE – VETERANI : ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL   2 : 5 (2:3)
Selani na tekmi nimajo standardnega vratarja, tako da njegovo vlogo prevzame kar igralec, ki je klonil že v 4. minuti, ko Pobrežani lepo izvedejo kot. Sledi prevlada Selanov, ki od šeste do devete minute dosežejo kar tri zadetke. Pobrežani v 11. minuti izkoristijo slabo komunikacijo med vratarjem in obrambnim igralcem Sel in znižajo zaostanek na 2:3. V drugem polčasu zadevajo le še Selani. Da so dosegli »samo« dva zadetka, pa je krivec vratar Pobrežja z nekaj lepimi obrambami.

ŠD LANCOVA VAS – BAR OSMICA : KMN MAJOLKA – VETERANI   0 : 3 b.b.
Veterani iz Lancove vasi se še očitno zbirajo. Verjamem, da bodo v 3. krogu le odigrali.

BAR VIDEM: prosto