Rezultati 2. kroga lige malega nogometa za pokal občine Videm

Igralci iz Majskega vrha so očitno pravi mojstri za preobračanje rezultata. Tako kot v prvem jim je tudi v 2. krogu uspelo v drugem polčasu preobrniti rezultat v svojo korist.

Sobota, 30.11.2013:

KROVSTVO PETROVIČ ŠD SELAN – NK VIDEM 7 : 1 (3:1)
Kot sem napovedal v napovedniku, je ŠD Selan brez težav odpravilo mladince iz Vidma. Videmčani so se sicer srčno borili, vendar več kot častni zadetek jim ni uspelo doseči, čeprav so imeli kar nekaj priložnosti za kaj več.

STRMEC – JOE FERNANDES 2 : 2 (1:0)
Strmec je povedel na 2 : 0 v 5. minuti drugega polčasa z lepim zadetkom iz prostega strela. Ekipi Joe Fernandes se je v nadaljevanju pritisk na nasprotnikova vrata obrestoval, saj jim je do konca tekme uspelo rezultat poravnat na 2 : 2. Po videnem pravičen remi.

KMN MAJOLKA – KONSTRUKTERSTVO OSENJAK FRANCI 6 : 1 (3:0)
Že rezultat polčasa 3 : 0 v korist Majolke, je dal slutiti, da se Konstrukterjem v tej tekmi slabo piše. Slednjim je uspelo edini zadetek na tekmi doseči šele 2. minute pred koncem tekme.

ŠD MAJSKI VRH BAR DOLENCE – EHM TEAM 3 : 2 (1:2)
Igralci iz Majskega vrha so očitno pravi mojstri za preobračanje rezultata. Tako kot v prvem jim je tudi v 2. krogu uspelo v drugem polčasu preobrniti rezultat v svojo korist. Videli smo »hakl« v pravem pomenu besede, saj fizičnih kontaktov, preigravanj, lepih potez, strelov na vrata, posledično tudi zadetkov ni manjkalo.

ŠD ZG. PRISTAVA I – ŠD POBREŽJE 2 : 3 (1:1)
Pobrežani, poraženi v 1. krogu, so tekmo pričeli v slogu »na vse ali nič«. V preveliki želji so bile prve minute za njih slabe, saj je bilo v igri preveč napak, zato ne čudi, da so izkušeni igralci iz Zg. Pristave povedli po petih minutah igre. Prejeti zadetek, kot da je malo sprostil Pobrežane, saj so v nadaljevanju zaigrali boljše, uspeli so tudi izenačit na 1 : 1, kar je bil rezultat polčasa. Zadnje štiri minute tekme pa prava drama. Pobrežani v 12. minuti preidejo v vodstvo 2:1. Igralci iz Zg. Pristave pričnejo z igralcem vratarjem, kar se je obrestovalo že v prvem napadu in je že 2 : 2. Kmalu za tem Pobrežani zopet povedejo in z krajnimi napori uspejo zadržati pritisk Zg. Pristave.

ŠD AS – ŠD ZG. PRISTAVA II 5 : 2 (1:1)
Asi povedejo z 1:0 že v prvi minuti tekme. Do naslednjega zadetka preteče kar devet minut, ko mladeniči Zg. Pristave poravnajo na 1 : 1, kar je rezultat polčasa. Slednji v 3. minuti drugega polčasa iz kazenskega strela povedejo na 2 : 1. S tem se ne strinjajo lanski prvaki AS-i, ki do konca tekme dosežejo kar štiri zadetke, za rezultatsko prepričljivo zmago z 5 : 2.

KLUB R21 : prosto

 

[phpleague id=20 type=table latest=false style=general]

 

VETERANI – 1. krog

JOE FERNANDES veterani – KMN MAJOLKA veterani 6 : 11 (3:7)
Ja, ja, takšnih tekem pa manjka. Ko vidiš sedemnajst golov na tekmo, samo dva prekrška, potem lahko samo rečeš »kapo dol« igralcem obeh ekip. Po prijavljenih igralcih lanskega prvaka KMN Majolka lahko samo rečem, da je tudi letos prvo mesto med veterani že praktično rezervirano. To pa seveda ne pomeni, da se bodo njihovi nasprotniki kar predali, le kakšno točko bo jim težko odščipnit.

ŠD LANCOVA VAS veterani – ŠD POBREŽJE veterani 2 : 4 (0:0)
Strelcem se je odprlo šele v drugem polčasu, čeprav tudi prvi polčas ni minil brez priložnosti na obeh straneh, vendar sta oba vratarja svoje delo opravila z odliko. Rahlo terensko pobudo so z dvema goloma več v nasprotnikovi mreži kronali veterani iz Pobrežja.

NK VIDEM veterani – GOSTIŠČE KOZEL ŠD SELAN 0 : 3 b.b.
Se ponavlja scenarij iz prejšnje sezone, ko se po prvotni prijavi za tekmovanje veteranom Vidma ni uspelo zbrati v zadostnem številu. Odgovor bo znan v 2. krogu.

 

[phpleague id=21 type=table latest=false style=general]

 

 

Darko Lah