Rezultati 2. kroga članskega pokala MNZ Celje

Preostalo srečanje 2. kroga članskega pokala MNZ Celje se je končalo z zmago Šmartnega, ki je bilo s 4:2 boljše od Krškega.

Preostalo srečanje 2. kroga članskega pokala MNZ Celje se je končalo z zmago Šmartnega, ki je bilo s 4:2 boljše od Krškega. Obe ekipi sta nastopili s t.i. B ekipama, saj je pred njimi naporen razpored v prvenstvu, kateremu jasno namenjajo več pozornosti. Domačini so bili skozi vseh 90 minut boljši nasprotnik, kontrolirali potek srečanja, zato na koncu rezultat ni izostal.
V vseh treh srečanjih drugega kroga se je za prednost izkazalo domače igrišče, saj so bili prepričljivejši gostitelji.
V obračunu štajerskoligašev je Žalec potrdil boljšo formo in s 3:1 premagal Šentjur. Ti so bili konkurenčni le v 1. polčasu, v nadaljevanju pa znova padli, kar so domači znali izkoristiti.
Rogaška je na gostovanju pri Dravinji dokazala, da je v odlični formi, a to kljub vsemu na koncu ni bilo dovolj za napredovanje v naslednji krog. Gostje so dobili polčas z 1:2, v nadaljevanju pa so domači uspeli unovčiti svojo boljšo pripravljenost in rezultat preobrnili v svojo korist. Vse tri zadetek za domačo ekipo je dosegel Alenc, ki je bil za slatinsko obrambo nerešljiva uganka.
Šmarje je pravtako uspelo upravičiti vlogo favorita, saj so doma s suverenih 5:1 premagali Mons Claudius. Ti so bili enakovreden nasprotnik le v prvih 45-ih minutah, v nadaljevanju pa so igrali samo še domači in z dodatnimi tremi zadetki zabeležili prepričljivo zmago.
Zapisniki 2. kroga pokala MNZ Celje

Sreda, 25.09.13 ob 16.30:
ŠMARTNO OB PAKI : KRŠKO  4: 2 (1:1)

 

Sreda, 18.09.13 ob 16.30:
NK ŽALEC : NK ŠENTJUR  3 : 1

DRAVINJA KOSTROJ : NK ROGAŠKA  3 : 2 (1:2)

NK ŠMARJE PRI JELŠAH : MONS CLAUDIUS    5 : 1 (2:1)

Polfinale, sreda 02.10:
NK ŽALEC : ŠMARTNO OB PAKI
DRAVINJA KOSTROJ : NK ŠMARJE PRI JELŠAH

Rezultati 1. kroga