Rezultati 2. kroga 3. SNL-vzhod
Šmarčani gladko opravili z Beltinci, Drava uspešna v Odrancih

Na srečanjih Avto Rajh Ljutomer – Malečnik, Fosilum Šentjur – Rakičan in Nafta 1903 - Dravinja Kostroj, gledalci niso videli zadetkov, je pa bilo podeljenih kar nekaj rdečih kartonov. Še posebej to velja za srečanje v Šentjurju, kjer jih sodnik Lackovič podelil kar 3. Ti rezultati še enkrat več potrjujejo, da bo liga izjemno izenačena.

Bistričani so tudi v 2. krogu nove sezone zabeležili remi. Po Čardi jim je uspelo remizirati še z Gradom, srečanje pa se je odločilo v 2. polčasu. Najprej so gostje ostali brez izključenega Rogača, prednost igralca več pa so domači izkoristili v 63. minuti, ko je za 1:0 zadel Lukič. A vodstvo ni trajalo dolgo, saj so gostje izenačili le 2 minuti kasneje, ko je za 1:1 poskrbel Kristl. Do konca srečanja se rezultat ni več spreminjal in tekmeca sta si razdelila točke.
Šmarčani so presenetljivo zlahka opravili z gosti iz Beltincev. Do zmage jim je močno pomagal hitri zadetek, saj so v vodstvo prešli že v 8. minuti preko Vraničarja. Rezultat se vse do 60. minute ni spreminjal, nato pa so domači v razmiku dveh minut 2x premagali gostujočega vratarja Vöröša in srečanja je bilo praktično konec.
Na srečanjih Avto Rajh Ljutomer – Malečnik, Fosilum Šentjur – Rakičan in Nafta 1903 – Dravinja Kostroj, gledalci niso videli zadetkov, je pa bilo podeljenih kar nekaj rdečih kartonov. Še posebej to velja za srečanje v Šentjurju, kjer jih sodnik Lackovič podelil kar 3. Ti rezultati še enkrat več potrjujejo, da bo liga izjemno izenačena.
Odranci so v uvodnem domačem srečanju utrpeli še drugi zaporedni poraz in ostajajo še brez osvojene točke. Naše napovedi, da se Drava iz tega gostovanja lahko vrne s polnim izkupičkom, so se izkazale za pravilne. Gostje so bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik, zato zmaga z visokih 1:4 ne preseneča. Po dveh odigranih krogih in predstavah, ki so jih prikazali, Dravaši postajajo resen kandidat za najvišja mesta.
Tromejnik je na najlepši možen način pozabil na poraz proti Beltincem v minulem krogu. V domačem srečanju proti Čardi so po dobri in boljši igri skozi vseh 90 minut na koncu zasluženo zmagali z gladkih 4:0.
Zapisniki 3.SNLV-2.krog

 

[phpleague type=fixture id=256] [phpleague id=10 type=table latest=false style=general]