Rezultati 19. kroga članske lige Golgeter

Rogaška je z zmago 1:3 naredili veliko uslugo Rogatčanom, saj so Vojnik skoraj dokončno izločili iz boja za drugo mesto, ki zagotavlja napredovanje.

Radečani so upravičili vlogo favorita proti Pivovarju, a so se za zmago morali precej bolj potruditi kot so to pričakovali. Edini zadetek je v 64. minuti dosegel Pukl Bruno in tako preprečil Laškemu, da bi prišel do prvih točk v nadaljevanju prvenstva.
Vojnik je proti Rogaški bil na dobri poti do treh točk. Po prvem polčasu so namreč vodili z 1:0 in vse je kazalo na domačo zmago. V nadaljevanju so Slatinčani zaigrali precej podjetneje in Vojnik potisnili v branjenje. Svojo boljšo igro so kronali z zadetki Kantoliča, Grošiča in Vtiča. Z zmago 1:3 so naredili veliko uslugo Rogatčanom, saj so Vojnik skoraj dokončno izločili iz boja za drugo mesto, ki zagotavlja napredovanje.
Kozje ni uspelo pripraviti presenečenja in premagati vodilno Krško, čeprav so bili izjemno konkurenčni. Zaostanek z 1:0 ob polčasu je kljub vsemu Kozje držal v igri vse do samega zaključka, ko so prejeli še dva zadetka in morali priznati poraz s 3:0. Krčani so dokazali, da so v tem trenutku še vedno premočan nasprotnik za Kozjane.
Zapisniki MCL Golgeter-19.krog

[phpleague type=fixture id=226] [phpleague id=3 type=table latest=false style=general]