Rezultati 18. kroga 3. SNL-sever
V Rušah visok poraza Šmartnega


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Šmartno je tudi v tretji tekmi spomladanskega dela ostalo praznih rok. Tokrat so bili poraženi na gostovanju pri zadnjeuvrščenem Pohorju. Domači se gostov niso prav nič ustrašili in s po dvema zadetkoma na polčas slavili z visokih 4:0. V 1. polčasu sta zadela Sredenšek in Javornik, v nadaljevanju pa je bil dvakrat uspešen Fridrih. Rušani so z drugo zaporedno zmago v spomladanskem delu dokazali, da jih bo kljub položaju na lestvici, potrebno izjemno resno vzeti.
Zrečani so na gostovanju v Pesnici potrdili svojo odlično formo in vknjižili še tretjo zmago v tem delu prvenstva. Mož odločitve je bil tokrat Vinkovič, ki je zadel v 14. in nato še v 82. minuti. Zmaga je povsem zaslužena, saj so bili gostje skozi vseh 90 minut kvalitetnejši in konkretnejši nasprotnik.
Bistričani so v domačem obračunu z Vidmom prekinili točkovno sušo in zabeležili prvi komplet treh točk v spomladanskem delu ter se povzpeli prav na vrh lestvice. Bistričani so že v samem uvodu nakazali, da jih tokrat zanima izključno samo zmaga, a so svojo podjetnejšo igro kronali z zadetkom šele v 39. minuti, ko je za minimalno vodstvo ob polčasu zadel Korošec. Tudi v nadaljevanju so več od igra imeli domači, ki so vodstvo povišali v 72. minuti, ko je za končnih 2:0 zadel Bajraktaraj.
V edinem nedeljskem srečanju je konjiška Dravinja uspela premagati celjski Šampion. Domači so do zmage prišli po zaslugi odličnega 1. polčasa, v katerem so dosegli oba zadetka. Za vodstvo z 1:0 je v 26. minuti zadel Kolar, na 2:0 pa je v 33. minuti povišal Brumec. Že na samem uvodu v 2. polčas so gostje znižali zaostanek preko Torre, kar je dalo slutiti, da bo vse do konca še kako zanimivo. Gostje so na vsak način skušali priti vsaj do izenačenja, a jim je domača obramba vselej to preprečila, tako da je ostalo pri domači zmagi z 2:1.
Zapisniki 18. kroga 3. SNL-sever

FOTO GALERIJA: Dravinja – Šampion (Foto: Danilo Vezjak Sports Photography)