Rezultati 15. kroga 2. SNL
Kdo lahko ulovi Roltek Dob?

S 15. krogom se je končal jesenski del tekmovanja v 2. SNL. Po tem delu je prvi Roltek Dob, ki ima 11 točk prednosti pred Kalcer Radomljem in Aluminijem.

S 15. krogom se je končal jesenski del tekmovanja v 2. SNL. Po tem delu je prvi Roltek Dob, ki ima 11 točk prednosti pred Kalcer Radomljem in Aluminijem.
Sicer pa so v tem krogu bili strelci razpoloženi, saj so dosegli kar 23 zadetkov, kar daje visoko povprečje danih zadetkov, in sicer 4,5 na tekmo.
Najvišjo zmago so dosegli nogometaši Roltek Doba v Celju, ki so slavili z 1:6 in ob tem ni potrebno modrovati kako slabo so igrali domači, ki so to že nakazali v prejšnjem krogu v Kidričevem.
Prav tako uspešen je bil Kalcer, ki je zadnji Beli krajini zabil petico. Domačini so se razigrali v drugem polčasu, ko so najslabšim v ligi zabili 4 zadetke.
Tudi Aluminij ni imel nobenih težav proti gostom iz Ankarana, ki so imeli vsega tri prave strele skozi vso tekmo, od katerih so enkrat zadeli prečko. To pa je bilo tudi vse, saj so domači bili gospodarji na igrišču in bi lahko brez večjih težav dosegli še višjo zmago.
V Šenčurju je bilo odločeno na začetku srečanja, ko je Nunič v 7. minuti zadel za zmago, saj se potem več mreže niso tresle, Šmartno pa ni moglo izenačiti.
Zmaga v Krškem je bila v bistvu pričakovana, kljub vsemu pa ne tako lahka, saj so tudi gostje iz Veržeja zadeli dvakrat. Kljub vsemu pa so Veržejci visoko, in sicer na 4. mestu, katerega so si želeli, ne pa pričakovali. Enostavno so popestrili tekmovanje v 2.SNL.

 

[phpleague type=fixture id=368]

 

[phpleague id=16 type=table latest=false style=general]