Rezultati 14. kroga 2. SNL
Nobenih presenečenj

Predzadnji krog v jeseni 2013 ni prinesel presenečenj, saj so favoriti zmagali po pričakovanjih.

Predzadnji krog v jeseni 2013 ni prinesel presenečenj, saj so favoriti zmagali po pričakovanjih.
Vodeči Roltek Dob je gostil Šenčur in z zmago ohranil prednost 11-ih točk pred prvima zasledovalcema, Kalcer Radomljem in Aluminijem.
V Veržeju, kjer je gostoval Kalcer, je bilo kar razburljivo, saj so gledalci videli 7 zadetkov. Zadovoljstvo je bilo toliko večje, ker so domačini vodili. Veržejci se tokrat niso izkazali za ekipo, ki bi vzbujala strah. Gostje so bili v drugem polčasu boljši, dosegli dva zadetka in odnesli tri točke ter prizemljili domače.
V Kidričevem je Aluminij brez večjih težav prišel do nove zmage proti celjskemu Šampionu, ki ni bil dorasel nasprotnik. Praktično gostje niso niti prav streljali proti domačim vratom. S takšno igro se jim ne piše nič dobrega.
V Ankaranu se je pričakovala domača zmaga nad Belo krajino, ki ne more, ali ne zna, sestaviti ene dobre igre. To je olajšalo delo domačim nogometašem, ki so sedaj na varnem mestu, daleč od predzadnjega Šampiona in zadnje Bele krajine.
V Šmartnem je bila tekma prekinjena pri minimalnem vodstvu gostov, zaradi preveč razmočenega igrišča. Ponovljena tekma se bo odigrala v soboto, 23.11. ob 13. uri.

 

[phpleague type=fixture id=367]

 

[phpleague id=16 type=table latest=false style=general]