Rezultati 13. kroga 2. SNL
Roltek Dob povečal prednost

V 2. SNL ni bilo nič presenetljivega. Vodeči Roltek Dob je gostoval v Krškem in slavil minimalno zmago. Kdo je dober ga še spremlja sreča in tako je bilo tudi tokrat, ko so gostje zadeli ob koncu tekme.

V 2. SNL ni bilo nič presenetljivega. Vodeči Roltek Dob je gostoval v Krškem in slavil minimalno zmago. Kdo je dober ga še spremlja sreča in tako je bilo tudi tokrat, ko so gostje zadeli ob koncu tekme. Krško pač nima sreče ob zaključkih tekem, saj so tudi v Kidričevem izgubili v zadnjih sekundah. Tri točke gostov pa pomenijo povečanje prednosti pred prvimi zasledovalci na 11 točk.
Kidričani so gostovali v Šenčurju in osvojili točko. V razgibanem srečanju je padlo šest zadetkov. Domačinom ni dobro kazalo, saj so gostje povedli, nato pa so domači nogometaši preobrnili rezultat iz 0:1 na 3:1, vendar so jih gostje ujeli. Vsekakor so na svoj račun prišli gledalci, ki so videli šest zadetkov.
Drugi Kalcer Radomlje ni uspel premagati nogometašev Šmartnega, ki so se predstavili kot čvrsta ekipa in uspeli izničiti minimalno vodstvo domačih, ter odnesti pomembno točko.
V Črnomlju nič novega, saj so njihovi nogometaš ponovno izgubili. Tokrat so jih premagali Veržejci, ki so izkoristili številčno premoč v drugem polčasu, saj so domačini od 34. minute igrali z dvema igralcema manj.
Celjani ne igrajo tako dobro kot v minuli sezoni in zato so pač pri dnu prvenstvene lestvice. Tokrat so jih v Celju premagali novinci iz Ankarana.

 

[phpleague type=fixture id=366]

 

[phpleague id=16 type=table latest=false style=general]